FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-1

PCH l-a „mitraliat” pe Sebastian Colțescu, imediat după Dinamo - FCSB 0-1: „Nu e rasist, dar are alte probleme. A știut unde să ciupească!”

Sebastian Colțescu l-a eliminat pe Steliano Filip / Sursă foto: Cristi Preda +29   FOTO
Sebastian Colțescu l-a eliminat pe Steliano Filip / Sursă foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2021 22:59 / Actualizat miercuri, 03 februarie 2021 23:01

Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB, 0-1, bifând prima înfrângere pe teren propriu în fața marii rivale în ultimii 6 ani, în meciurile din campionat. 

Imediat după meci, ultrașii din Pelzua Cătălin Hîldan au avut un mesaj dur la adresa lui Sebastian Colțescu, „centralul” partidei din Ștefan cel Mare, pe care îl acuză: „A știut unde să ciupească”. 

PCH: „Colțescu nu e rasist, dar are alte probleme”

„COLȚESCU nu e rasist, DAR ARE ALTE PROBLEME. Procentul de faulturi ale găzoaselor pe care le-a văzut și le-a sancționat este infim. Până și arbitrul comentator Ionuț Angheluță a avut un procent mai bun la judecarea fazelor. Noi avem limitele noastre. 

Nu spunem că am fi meritat să câștigăm, dar Sebi a știut unde să ciupească. Atât cât trebuie. Ne-a aranjat și pentru meciul ăsta și pentru meciul următor. Sebastiane, LASĂ-TE!!”, se arată în postarea publicată de ultrașii din Cătălin Hîldan. 

Dinamo - FCSB 0-1 / Steliano Filip, eliminat de Sebastian Colțescu

Croatul Ante Vukusic a fost faultat dur la mijlocul terenului de Steliano Filip, în minutul 79. Fundașul stângă al „câinilor”, care s-a dus direct cu talpa pe piciorul adversarului, a primit al doilea cartonaș galben și a fost trimis la cabine de Sebastian Colțescu. Vukusic fusese trimis pe teren chiar cu trei minute în urmă, când Toni Petrea l-a aruncat în luptă în locul lui Florinel Coman, neinspirat în derby-ul din Ștefan Cel Mare.

FOTO. Cele mai tari imagini din Dinamo - FCSB

+25 FOTO

VIDEO. FCSB, primită de sute de fani la baza din Berceni. Spectacol pirotehnic înaintea derby-ului cu Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

Două nume-surpriză din derby, în vizorul echipei naționale: „Pentru noi, pentru staff, nimic nu e exagerat”

DINAMO - FCSB. VIDEO Un fost câștigător al Cupei Campionilor e sigur: „Dinamo – Steaua o să rămână veșnic un derby”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
mir21
mir21  •  06 Februarie 2021, 08:37

Auzi la *** aia, aiai ai lor se chinuiau pe teren si au facut faulturi la are un arbitru sanatos sanctiona din prima repriza cu rosu pe cel putin 1 maidanez, dar s-a vazut forta care o au la umarul ala a lui Popescu la fabrinim ala saracu cred ca a avut 1 ou prin frigider, atat a mancat in ziua meciului

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  04 Februarie 2021, 18:22

miroase a fecesebeeeeeee

andrey.fcd
andrey.fcd  •  04 Februarie 2021, 15:03
Postat de Aurel Danila pe 04 Februarie 2021, 13:37

Penibilii Catei Hateri, adica PCH, nu se dezmint. Normal ei de peste 10 ani nu mai au treaba cu fotbalul. Sunt specializati exclusiv pe scenografii puerile, infantile, inepte, pregatite cu mare fast si entuziasm Doar pentru meciurile Stelei. Sa-i intelegem si sa le respectam suferinta! Coltescu a fost depasit de meci si a gresit mai ales in favoarea gazdelor, din unitatea militara unde s-a jucat meciul. A lasat jocul prea liber, a permis o cascada de lovituri brutale ale lui Rauta, Bejan, Popa, Filip,etc. Se impunea un rosu inca din prima repriza! Cea mai mare ocazie a catelusilor din repr.I-a, a lui Sorescu, a venit dupa un offside de mai mult de 1 m nesanctionat inexplicabil! Deci arbitraj clar favorabil gazdelor din cazarma!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează