FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

PCH, mesaj războinic în ziua meciului cu Poli Iași: „Băieții din teren sunt obligați să mănânce pământul! E ultimul contract al lui Gigi Mulțescu”

PCH - Dinamo București
PCH - Dinamo București

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 15:01 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 15:26

Poli Iași și Dinamo București se vor înfrunta astăzi, de la ora 21:30, în runda #28 din Liga 1, iar Gheorghe Mulțescu (69 de ani) va debuta pe banca „câinilor roșii” în partida din Copou. 

Gigi Mulțescu l-a înlocuit pe Jerry Gane pe banca lui Dinamo și preia echipa de pe locul 14 în Liga 1, după ce „câinii roșii” au ratat calificarea în play-off pentru al 4-lea sezon consecutiv. Mulțescu revine pe banca lui Dinamo pentru al 5-lea mandat pe banca clubului din Ștefan cel Mare, după ce a mai antrenat echipa în 1990-1991, 2008, 2013 și 2020. În ziua în care „SMURD-ul” revine ca antrenor al dinamoviștilor, Peluza Cătălin Hîldan a lansat un mesaj de „luptă” pentru jucătorii echipei, mai ales că Mulțescu a anunțat că se va retrage după acest mandat.

PCH: „Băieții din teren sunt obligați să mănânce pământul! E ultimul contract al lui Gigi Mulțescu”

„Am pus acest titlu pentru că vrem să rămână, cumva, între noi, câinii, încercăm să nu o citească nici presa, nimeni, doar noi! Suntem toți în asta, jucători, angajați, ultrași, suporteri pasionați sau doar simpatizanți mai de la distanță ai lui Dinamo, deopotrivă! E doar lupta noastră!

Lucru pentru care îi mulțumim, Dinamo traversează vremuri tulburi și avea mare nevoie de el! Mulțescu a continuat cu o destăinuire teribilă. «Îmi doresc un ultim contract și apoi să mă retrag! Ca un contract, așa, de ADIO.» Am înțeles cu toții, da!? Băieții din teren sunt obligați să mănânce pământul și noi suporterii suntem obligați să ne facem negreșit partea. E obligația morală a tuturor câinilor! Ultimul contract al legendei noastre trebuie să iasă perfect

Astăzi debutează pe bancă, într-un nou mandat, legenda Gigi Mulțescu! Ajuns la 69 de ani, în plină pandemie, când seniorii noștri ar trebui să se protejeze, nea Gigi a ieșit la bătaie. Motivul!? «Mi s-a propus o formulă și am acceptat-o pentru că e spre binele lui Dinamo și DDB să își atingă obiectivul. Am făcut și eu ce am putut. Mi-am prelungit contractul până în vară», a dezvăluit nea Gigi în Fanatik.

Nu, pentru ca acel “ultim contract” să iasă perfect, e nevoie ca Mister să simtă că toată familia Dinamo îl sprijină. Să simtă în fiecare secundă că toți dinamoviștii suntem în spatele lui! Firav, fizic, așa cum este, cu vocea uneori tremurândă, chiar cu emoții, după cum dezvăluia într-un alt interviu, chiar ieri, Seniorul e tobă de fotbal! Gigi Mulțescu știe jocul, îl simte și îi înțelege pe jucători. Toate trupele antrenate de omul ăsta au jucat frumos, ofensiv și curajos! Cum altfel putea să salveze atâtea echipe, încât a fost supranumit SMURD!? Așa va juca și Dinamo, din nou!”, se arată în comunicatul Peluzei Cătălin Hîldan.

VIDEO. Mario Nicolae, despre numirea lui Mulțescu: „Toți ne-am dorit asta și ne bazăm pe experiența sa. A fost o listă scurtă de antrenori”

Citește și alte știri din Liga 1:

Conducătorul lui Dinamo, dus de nas de Cortacero: „Ceva de domeniul fantasticului” » Cum a fost convins Contra să semneze

Cea mai dură reacție în disputa FCSB - CSA Steaua: „E o glumă proastă, e penibil! Interese meschine ale unor oameni mici”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
dragdim
dragdim  •  20 Martie 2021, 19:12
Postat de ang3ldev1l0 pe 20 Martie 2021, 17:11

Dedebistii le asigura masa la fiecare meci, asa ca sa nu se mai planga jucatorii lui Dinamo ca nu au ce manca

Fac și ei ce pot. Tu ce ai făcut când echipa ta era intr-o situație grea? Nimic! Voi ăștia din Berceni, Pipera, de la periferie, atât înțelegeți voi din fotbal și din atașamentul suporterilor fata de o echipa. Acum va întreceri in râgâituri la adresa dinamoviștilor, pentru ca atât va duce mintea, la fel făceați și cu rapidiștii când erau in greva foamei, aruncați in ei cu parizer și cârnați. Probabil in 2-3 ani scfcfcsbsrl o sa fie doar o amintire și voi o sa va înghesuiți la AS47 sa va luați gradele.

pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  20 Martie 2021, 17:41
Postat de dobrin pe 20 Martie 2021, 16:55

Am trăit să aud si asta :))))))))))))))))))

are dreptate omul 100%, Iasul se va impune pe teren 100% si fara mari emotii !

pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  20 Martie 2021, 17:40

cred ca mai degraba o sa manance pamant si batatie, de castigat sigur nu vor castiga, alta varianta nu vad decat sa manance pamant !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează