FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - DINAMO

PCH, protest în miez de noapte la sediul Digi » Ce nemulțumiri au suporterii lui Dinamo

PCH a protestat înainte de Farul - Dinamo. Sursă foto: Facebook PCH
PCH a protestat înainte de Farul - Dinamo. Sursă foto: Facebook PCH

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2021 09:03 / Actualizat vineri, 20 august 2021 09:57

Suporterii lui Dinamo au izbucnit din nou la adresa celor de la Digi, nemulțumiți că roș-albii au fost programați să joace în Liga 1 tot în timpul săptămânii

În ultima perioadă, fanii „câinilor” și-au exprimat în deseori indignarea cu privire la programările făcute de LPF și deținătorul de drepturi TV. Ei sunt furioși că Dinamo joacă preponderent luni sau vineri și că, din cauza programărilor, nu pot să-și susțină echipa de pe stadion.

PCH, protest în miez de noapte la sediul Digi

Dorința ca Dinamo să joace în week-end nu s-a materializat nici etapa aceasta. Roș-albii joacă astăzi, de la ora 21:30, în deplasare cu Farul Constanța, iar suporterii „câinilor” au recurs la un protest spontan. 

La miezul nopții, s-au strâns în fața sediului RCS & RDS și au afișat un banner acid: „În goana voastră nebună după bani și audiență / Ați uitat adevărata esență, fotbalul crește prin prezență. Cu toții la Constanța!”. 

Chiar dacă joacă vineri, suporterii lui Dinamo promit o deplasare masivă la Constanța. Aproximativ 650 de suporteri dinamoviști sunt așteptați diseară la malul Mării.

Sold-out la Farul - Dinamo

Deși Dinamo a fost învinsă luni de CS Mioveni, 0-1, suporterii sunt în continuare alături de echipă. Ultrașii „câinilor” vor să-i susțină în număr mare pe jucătorii lui Dario Bonetti și la meciul de la Ovidiu, cu Farul, de vineri (ora 21:30).

Partida dintre Farul Constanța și Dinamo București, programată vineri, de la ora 21:30, se va juca cu tribunele la capacitatea maximă admisă de protocoalele în vigoare.

Conform protocolului în vigoare, din cauza pandemiei de coronavirus, stadioanele din România pot primi fani până la 75% din capacitate. Asta înseamnă că micuța arenă din Ovidiu va găzdui aproximativ 3.400 de spectatori la meciul Farul - Dinamo.

VIDEO Steliano Filip, declarații înaintea partidei cu Farul

Citește și alte știri despre Dinamo:

VIDEO Când revine Anton? Bonetti: „E pe drumul cel bun” + detalii despre plecarea lui Sorescu

„Bigică" de la Bee Gees » Povești senzaționale ale lui Constantin Eftimescu: „Măgărușule, de mâine ești la Steaua" + „Dacă vrea să vă spună câteva cuvinte și «Procuroru'»!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
creeperno115
creeperno115  •  20 August 2021, 22:47

Digi gigi

gago747
gago747  •  20 August 2021, 20:34
Postat de endeavour pe 20 August 2021, 12:48

Dinamo are, de departe, cel mai mare indice de vizionare, dintre toate echipele din liga 1! De aia e si pusa in zile din saptamana in care gulgutarii gigisti nu s-ar uita la tv, ca nu-i duce intelectul! Dar jucand dinamo, atunci gigistii isi lipesc cu totii ochii pe ecran! Aia e!

Cam așa ceva. Că dacă pui vinerea sau lunea un Chindia - Clinceni, n-o să-l urmărească decît cîțiva rătăciți din satul Tîrgoviște (vorba boului de Botoșani, parcă) și controlorii de zbor de la aerodromul Clinceni. dacă or exista asemenea specimene ....

rocky5
rocky5  •  20 August 2021, 19:03
Postat de chronic pe 20 August 2021, 13:23

alo! redactia! cum sa fii cotizant ddb dar si al clonei csa in acelasi timp? practic cotizezi la 2 clone :))))))))

Asa zicea si Tattybayev când vă elimina!:))))))))

Vezi toate comentariile (49)
Comentează