FOTBAL  »  Superliga  »  BISTRIŢA A LUAT 3 FUNDAŞI, 2 MIJLOCAŞI ŞI 3 ATACANŢI

Pe bandă

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 mai 2008 00:00

Mijlocaşul Ioan Hora de la UTA e ultima lovitură a lui Sabău, după ce-a adus trei dinamovişti, doi jucători de la Progresul şi doi de la Craiova.

nu pierd deloc timpul, reuşind pînă ieri achi­zi­ţio­na­rea a nu mai puţin de opt ju­că­tori. În timp ce preten­den­te­le la titlu transferă mai mult de­cla­rativ, ar­delenii tac şi fac. Astfel, trei ata­canţi, trei fundaşi şi doi mijlocaşi vor ajunge din noul sezon sub co­man­da lui Neluţu Sabău. După ol­te­nii Mădălin Ciucă (25 de ani) şi Gabi Velcovici (23 de ani), ajunşi la pa­chet la Bistriţa, a început invazia bucureştenilor.

Jucătorii Progresului, Mihai Panc (27 de ani) şi Csaba Borbely (27 de ani) au fost transferaţi de­fi­nitiv, în timp ce Dinamo a trimis aju­toare fostului său jucător, îm­pru­mutînd la Gloria nu mai puţin de trei jucători: atacanţii Valentin Lem­naru (24 de ani) şi Georgian Pă­un (23 de ani) şi fundaşul sîrb Bla­goja Todorovski (23 de ani). Ci­rea­şa de pe tort a fost însă mij­lo­ca­şul re­tro­gra­datei UTA, Adrian Hora (20 de ani), jucător dorit în vara tre­cută şi de Poli Timişoara sau Oţe­lul Galaţi. “N-aş fi vrut să plec de la Arad, dar nu am vrut să mă în­torc în liga a II-a. Sper să mă ţină pi­cioa­rele şi să demonstrez şi la Glo­ria că am valoare şi, poate, de ce nu, vom prinde o cupă europeană la fi­ne­le sezonului viitor”, a declarat Hora.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  24 Mai 2008, 09:29

ba gunoiule acuma vreau eu sa te vad o sa mai ai aerele alea de vedeta sa se roage antrenorul de tine sa saluti publicul si sa fii nervos cand nu te baga sa joci s arunci cu tricoul pe jos.Domnul Sabau o sa aibe grija de tine dar eu zic ca oricum mai mult de un campionat nu o sa te tina ca esti terminat.FORZA U T A !!! FORZA ARDELENI !!!

 •  24 Mai 2008, 09:13

LA final tot vindeti meciurile.

 •  24 Mai 2008, 08:51

Acuma numa bine ca se intorc acasa. Sunt aprope sigur ca in acest campionat o sa faca ceva mai mult. Lupta Gloria Bistria

Vezi toate comentariile (3)
Comentează