FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești ;) Gestul uriaș făcut de Dică pentru Teja

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 decembrie 2018 18:48

Nicolae Dică, fostul antrenor al celor de la FCSB, a dezvăluit cum a încercat în trecut să-l ajute pe Mihai Teja, succesorul său la echipa roș-albastră, să-și găsească un angajament. 

Dică a comentat și posibilitatea ca Teja să-l contacteze pentru a-i solicita diverse informații din sânul FCSB-ului. 

"Dacă mă va suna, îi voi răspunde cu cea mai mare plăcere, am o relaţie OK cu Mihai. Chiar am vrut, când nu avea echipă, să-l ajut să meargă la FC Argeş, a fost aproape să meargă la FC Argeş. 

Îi urez multă baftă, sper să reuşească, dar are oamenii acolo din club care îi pot spune ce e la echipă", a mărturisit Nicolae Dică, la TV Telekom Sport.

Mihai Teja a fost instalat la FCSB în locul lui Dică, "Nick" fiind demis după înfrângerea FCSB-ului cu CFR Cluj, 0-2. 

Vezi și: Dică iese la atac după ce a fost demis de la FCSB: "Am și eu informațiile mele, abia acum aflu lucruri despre anumite persoane"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
valu4ever
valu4ever  •  30 Decembrie 2018, 08:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

herman25
herman25  •  30 Decembrie 2018, 07:28
Postat de aress123 pe 29 Decembrie 2018, 22:56

Clonele tale ***. Nu te mai face ca nu pricepi.

gigismul degradeaza, un bun exemplu e prostul asta.

catalynn
catalynn  •  30 Decembrie 2018, 00:53
Postat de Daniel Irimescu pe 29 Decembrie 2018, 23:48

Vreau sa nu mai aud de razboinicul luminii niciodata dar deocamdata e recunoscut de frf si urfa ca continuatorul stelri !

Pt situatia actuala vina cea mai mare este a Clubuiui Steaua, condus (inca) de niste cozi de topor. Singurul care se zbate e Talpan, care, culmea!, se mai alege si cu penalizări pt ca apara interesele clubului. Informațiile pe cate le avem din interior e ca nu este lasat sa faca demersurile necesare la UEFA pt a primi un răspuns oficial la dosarul trimis, totul in cârdășie si cu FRF. Insa nici Talpan nu e singur, are si el “spatele” sau, altfel daca era dupa Zisu si Codrin Munteanu era îndepărtat demult. Asa ca lucrurile isi urmează cursul, dar mult mai încet decat trebuia, dând astfel ciobanului si clonei sale sa mai faca miște bani pe urma identității furate. Anul viitor ne va aduce si ultimile decizii judecătorești necesare pt pune pe butuci fcsb si o sa vezi atunci ce se vor gudura FRF pe langa Steaua. Ce poate face Steaua azi, si conducerea refuza sa faca!? Simplu! In primul rand notificata Mass-media ca sub nicio forma nu pot difuza “păreri” cum ca fcsb = Steaua, iar daca refuza Clubul Steaua isi le retrage acreditările la absolut orice eveniment al secțiilor clubului. Mers cu executorul judecătoresc la FRF pt aplicarea deciziile CAB si ICCJ si tratarea cu seriozitate maxima a petiției făcuta la UEFA. Facem pariu ca daca Steaua va fi condusă de unul ca Talpan si nu de tradatori gen Boroi, Petrea sau Bixi fcsb e scoasă din imagine in maxim o luna!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează