FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-3

Pe cine vede Basarab Panduru „în schemă” la FCSB

Venit din postura unui fotbalist important, consacrat la FCSB, Alexandru Băluță pare să-și fi revenit după un debut de sezon mai puțin reușit
Venit din postura unui fotbalist important, consacrat la FCSB, Alexandru Băluță pare să-și fi revenit după un debut de sezon mai puțin reușit

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 07:33 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 09:17

Fost jucător al Stelei, acum analist TV, Basarab Panduru l-a remarcat în mod special pe Alexandru Băluță, după Poli Iași - FCSB 1-3.

FCSB s-a impus în Copou, în fața lui Poli Iași, cu 3-1. Goluri, Alex Băluță și Florinel Coman, „dublă”. La final, însă, Basarab Panduru a ținut să-l remarce în mod special pe marcatorul primului gol.

Basarab Panduru crede că „Alex Băluță poate crește”

„Cred că a adus plusvaloare, pare cel mai bun jucător, cel mai constant jucător de pe partea dreaptă, nici nu are cu cine să se bată. Nu are fotbalistic cu cine să se bată, aşa nişte nume sunt pe acolo.

În vară era vârf sau inter dreapta. Probabil că atunci nu te gândeai, inter sau vârf, dar deodată spui că nimeni nu e bun pe partea dreaptă.

Leo Grozavu face afirmații grave după eșecul cu FCSB: „Lucrurile astea se întâmplă doar în România! Mulți jucători n-au vrut să joace!” + A criticat și arbitrajul
Poli Iași - FCSB 1-3
Leo Grozavu face afirmații grave după eșecul cu FCSB: „Lucrurile astea se întâmplă doar în România! Mulți jucători n-au vrut să joace!” + A criticat și arbitrajul

Rotariu e pe drum, n-a venit încă, se duce pe la Sepsi, prin altă parte, iar când ți-ai dat seama că problema e în dreapta l-ai pus în dreapta. Băluţă poate creşte, deja arată că e în schema FCSB", a concluzionat fostul internațional la Orange Sport.

Venit în vară la FCSB, liber de contract după despărțirea de Puskas AFC, Băluță are 3 goluri și 3 assisturi în 20 de meciuri disputate până acum în toate competițiile sezonului.

Pe flancul drept al lui FCSB, el îi are drept contracandidați pe Dorin Rotariu, care însă va fi împrumutat lui Sepsi sau la Hermannstadt, și pe David Miculescu.

Alex Băluță vrea să se bucure cu medalia de gât

"Ştiam că va fi un meci destul de greu, am demonstrat că suntem o echipă unită. Ştiam că Iaşi e periculoasă pe contraatac, dar am reuşit să ne mobilizăm, am marcat rapid golul al doilea şi am reuşit să câştigăm.

Am avut puţine rezerve, pentru că au fost mulţi colegi care au avut probleme cu răceala, am încheiat anul bine şi mergem liniştiţi în vacanţă.

Avem mult de muncă după această vacanţă, apoi trebuie să continuăm aşa cum am evoluat până acum. Sper ca la vară să mă bucur cu medalia de campion la gât" , a declarat Alexandru Băluţă după fluierul final al meciului cu Poli Iași, la Orange Sport.

VIDEO Bănel Nicoliță și Sorin Paraschiv, paralele între Steaua UEFAntastică și FCSB-ul actual

Mai puteți citi:

Vedeta din Superligă pe care a pus ochii Becali a refuzat prelungirea: „Era de nerefuzat”

Valeriu Iftime a primit răspuns din Kentucky, de la antrenorul pe care l-a avut în vizor: „Sunt onorat, dar avem o vorbă: «rossonerii suntem noi»!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează