FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 1-0

Pe Gigi Becali l-a luat valul după golul lui Bourceanu: "Paszkany, ungurule, uită de titlu în România!"

Becali s-a suit din nou pe maşină după victoria cu Rapid.
Becali s-a suit din nou pe maşină după victoria cu Rapid.

Articol de - Publicat marti, 25 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 25 septembrie 2012 00:40

Patronul Stelei a băut şampanie urcat pe maşina sa, după care i-a transmis patronului CFR-ului că nu va mai cîştiga niciodată campionatul.

Gigi a venit aseară la stadion îmbrăcat elegant, costum şi cravată, dar a plecat de la arenă fără cravată, descheiat la cămaşă şi cu o şampanie în mîna dreaptă. "La o parte, la o parte", le-a strigat patronul Stelei tuturor celor care îi ieşeau în cale. S-a dus direct la maşină, s-a urcat pe plafonul acesteia, a băut din sticlă, după care i-a stropit pe toţi cei din jur.

"Sîntem prea puternici", a început să strige, iar Luţu, care a jucat rolul şoferului, a dat să plece, însă Becali era jumătate ieşit pe geam. A cîntat împreună cu spectatorii care ieşeau de pe stadion, după care a făcut show la televiziunile la care a intrat.

"Acum îmi dau seama că fotbalul este şi factor de stres, dar este şi cea mai adevărată terapie împotriva oricărei boli. Aveam colesterolul mare în ultimele zile, dar la golul lui Bourceanu am simţit cum mi se curăţă toate venele, tot organismul, tot. Gata, sînt ca nou, mă simt fantastic", a spus Becali, după care şi-a adus aminte de rivalităţile din Liga 1.

"Îi transmit ceva lui Paszkany. Ungurule, cît o să trăiesc eu n-o să mai iei niciodată tu titlul în ţara românească. Păi, avem 9 puncte de ungurii de la CFR, avem 10 puncte de ţi..., avem 8 puncte de «cîini» şi 7 de Vaslui. Nu sînt puncte multe pentru că e lung campionatul, dar combinaţia valoare plus puncte ne duce la distanţă uriaşă faţă de celelalte echipe. Vom mări această distanţă în etapele următoare", a adăugat Becali.

Gigi Becali dspre...

... Bourceanu
"A fost cel mai bun jucător de pe teren, de departe. A pasat, a recuperat, a alergat, cred că mai alerga dacă mai erau alte 96 de minute, a tras la poartă, a mai şi marcat. Dă-l încolo, că e mare de tot. E peste Mirel Rădoi"

.... meciul propriu zis
"Am dominat o echipă care are superjucători precum Pandu, Herea, Teixeira, Goga. I-am dominat fizic, la forţă, la valoare individuală, la jocul colectiv".

... despre George Copos
"Chiar mi-e milă de el. Serios, săracu' Copos, să ajungă să fie batjocorit într-un asemenea hal de Steaua, e vai de el. Repet, chiar mi-e milă de Copos"

... suporterii Rapidului
"Cînd i-am văzut p-ăştia de la Rapid cu tricourile alea cu crucea pe piept m-am gîndit «bă, să vezi că o să am ghinion mare în seara asta, că ăştia au crucea pe ei. Mi-am luat repede la gît crucea din buzunar şi uite că am cîştigat"

... despre minutele de prelungiri
"Cînd am văzut cîte minute de prelungire arată arbitrul de rezervă, am zis «Nenorocitule, de ce dai 5 minute, că poate se întîmplă o nenorocire şi ne dau ăştia un gol?»"

... despre Reghecampf şi viitor
"Din această seară, Reghe a devenit tata Reghe. Mai am în vedere nişte achiziţii, de exemplu Batin, de la Braşov, dar nu-l vrea MM. Apoi, mă gîndesc din nou la Bozovici"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
cosmin_lazar
cosmin_lazar  •  25 Septembrie 2012, 23:57
Postat de jazzumbo pe 25 Septembrie 2012, 12:03

De acord ca Becali se comporta ca un babuin electrocutat, dar tot e mai simpatic si decat Copos si decat Paszkany

Foarte simpatic, pana cand incepe sa schimbe antrenori si echipa sa nu mai joace nimic. Pe urma incepeti toti cu 'Pleaca din Ghencea'. Au trecut 9 etape si e cam multa euforie La Steaua. Pandurii sunt acolo la egalitate de puncte. Cine rade la urma.. sa nu fie unguru :)

alynpana
alynpana  •  25 Septembrie 2012, 21:44
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Poti sa nu bagi in seama cand te doare o masea? Oare poti sa nu bagi in seama ceva care te doare?!? In cazul nostru durerea e prostia rasistului de beeeecali care nici el nu e roman 100%. In rest mie imi e si mai rusine de rusinea pe care ar trebui sa o aveti ptr ca aplaudati sau radeti cand behaie asta pe la televizor.

emainter
emainter  •  25 Septembrie 2012, 21:33

deocamdata " unguru" a luat in ultimii ani 3 campionate. din fericire albanezul a luat ce am eu in pantaloni. si sunt sigur ca anul asta se va alege tot cu ce am eu in pantaloni

Vezi toate comentariile (44)
Comentează