FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pe lîngă Wesley, "roş-albaştrii" mai au doi jucători pe listă. Vezi în ce condiţii ar putea ajunge la Steaua!

Steaua se pregăteşte în aceste zile în Poiana Braşov
Steaua se pregăteşte în aceste zile în Poiana Braşov

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2012 17:28

Steaua a adus deja 5 jucători, însă transferurile par să nu se fi încheiat pentru gruparea roş-albastră. Echipa antrenată de Ilie Stan se poate întări cu brazilianul Wesley, însă pe lista trupei lui Ilie Stan se mai află alţi doi fotbalişti.

"N'Doye vine la Steaua cu două condiţii. Să vină cu soţia să stea aici şi să se creştineze. Nu am nimic împotrivă că nu e creştin, dar aşa simt eu, că e mai bine ca toată echipă să fie creştină. Dacă îl botez pe N'Doye, atunci vine la Steaua. În vestiarul Stelei e crucea, el pe ce să pună mîna? La Steaua trebuie mîna pe cruce. Dacă vrei la cluburi, la baruri, la Satana, nu mai ai ce căuta la Steaua!

Şi eu îl vreau pe Sînmărtean, dar şi pe Ronaldo şi pe Messi. Dar trebuie să îl şi poţi lua pe Sînmărtean. Pe banda stîngă îi am pe Tănase, Pîrvulescu, Florin Costea şi Chipciu. Am 4 acolo, joacă ăia. Ce să fac cu Sînmărtean? Eu zic că nu e mai bun ca Tănase şi Florin Costea", a spus Gigi Becali.

"Dacă aş fi la Steaua, i-aş lua pe N'Doye şi Sînmărtean fără să clipesc", a spus Dumitru Dragomir.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
haideusicfr
haideusicfr  •  17 Ianuarie 2012, 00:07

Parca -l * vad * pe Brandan cantand o ..priceasna.Mare-i Gradina lui D *zeu dar parca becali a sarit gardul. Libertatea confesionala e scrisa in Constitutia Romaniei nu si in cea a ..Stelei ..ciobanului.

criticul89
criticul89  •  17 Ianuarie 2012, 00:00

iar wesley ??? =))))))))))))))))))) ce ratati....

clnscp
clnscp  •  16 Ianuarie 2012, 21:58

Cruyff era ateu. Nici pe el nu il luai daca nu se boteza, mai ciobane? :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează