FOTBAL  »  Superliga  »  "U" CLUJ

Pe loc

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2008 00:00

Evolutiile mediocre din tur, viata extrasportiva si problemele de comunicare, l-au adus pe sud-coreeanul Jae-Hong Park pe lista indezirabililor la Universitatea Cluj.  Impresarul jucatorului a instiintat conducerea clubului clujean ca exista o oferta pentru el din Rusia, dar ulterior agentul a anuntat ca fundasul de 29 de ani vrea sa continue la Cluj, unde cistiga 100.000 de dolari pe sezon. "Pe Park il asteptam sa revina in tara. Ne-a trimis un fax impresarul lui, din care reiese ca Park vrea sa ramina la Cluj", a confirmat vicepresedintele Radu Constantea.

Park a iesit in evidenta la "U" in special prin cele doua autogoluri reusite la Craiova si Buzau. "Cind marca in proprie poarta, impresarul ne propunea sa-l schimbam pe Park cu un alt fundas sud-coreean", si-a amintit managerul Alin Tise, care vrea sa discute miine cu agentul lui Park despre viitorul jucatorului.

Echipament marca "U"
Directorul de marketing al Universitatii, Ionut Rusu, spera ca in urmatoarea perioada sa achizitioneze echipament pentru intreg centrul de copii si juniori al clubului. "In perioada 27-30 ianuarie, voi participa la Munchen la un tirg de echipament sportiv, unde vor fi prezente marea majoritate a firmelor productoare de echipament sportiv din intreaga lume. Cu o suma relativ mica, pina in 20.000 de euro, s-ar putea confectiona echipament pentru toate grupele de copii si juniori. Echipamentul va avea marca U", a spus Rusu.

Haciatrian in Cipru
Armeanul Romik Haciatrian a ajuns la un acord de reziliere a contractului cu "U" Cluj si a semnat cu APOP Kinyras Peias, locul 7 in Cipru. "Lui Haciatrian mai avem sa-i platim doua rate la salariu, prime si o transa din contract care se ridica la citeva zeci de mii de euro. Datoria plus suma de bani care o vom primi de la clubul cipriot reprezinta suma lui de transfer", a precizat managerul Universitatii, Alin Tise. Armeanul mai are de incasat 30.000 de euro, formatia cipriota urmind a mai vira in contul "sepcilor rosii" 50.000 de euro.

"Pleaca Goga, plec si eu"
Managerul general al Universitatii, Alin Tise, a amenintat ca va demisiona in cazul in care Dorin Goga va fi cedat in iarna. "Din discutiile avute cu Goga, mi-am dat seama ca este un baiat de caracter, care vrea sa continue la U Cluj. Nu voi semna nici un act de transfer pe numele lui. Goga va ramine, asta in cazul in care nu va decide cineva peste capul meu, dar atunci plec!", a afirmat Tise. Goga a fost ofertat de Poli Timisoara, unde ar fi avut un contract anual de 200.000 de dolari, fata de 30.000 cit cistiga in prezent la Cluj.

Ajutor de la rivala?
"U" Cluj nu a transferat pina acum nici un jucator in pauza competitionala, desi lui Gigi Multescu i-au fost propusi nu mai putin de 27 de fotbalisti ce activeaza in primele ligi din Portugalia. Oficialii clujeni se gindesc sa imprumute jucatori de la concitadina CFR. Astfel, jucatori ca Mojica, Oliveira, Marginean, Chihaia sau Miclaus, ar putea evolua din retur pentru "sepcile rosii".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează