FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, AZI, 20:45, LOOK, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Pe Miriuță nu-l interesează dezvăluirile lui Gigi Becali despre primul "11": "Care e problema?"

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2018 09:45

Vasile Miriuță a mărturisit că a pregătit din toate punctele de vedere Derby-ul de România de diseară și nu mai are nevoie de niciun ajutor din exterior. Nici măcar ca Gigi Becali să aibă celebrele sale intervenții televizate înainte de partide, în care spune cu ce formulă de start începe meciul Nicolae Dică.

"Știm totul despre ei"

"Treaba lor cu cine joacă, noi suntem apți și gata de luptă. Mă interesează ca noi să fim foarte, foarte bine. Fiindcă duminică seară vor fi 30.000-35.000 de dinamoviști ce ne vor împinge de la spate. Întâlnim o echipă bună, de mare valoare, dar am încredere în jucătorii mei. Iar la noi vor fi 12 jucători, fiindcă avem alături acea galerie fantastică.

Nu mă interesează, dacă spune Gigi Becali echipa care e problema? Poți să știi echipa și să nu meargă lucrurile când începe partida. Deja știm totul despre adversari, indiferent cine va juca. Nu vor fi surprize mari. Budescu și Tănase sunt pericole pentru orice formație, trebuie să fim atenți", a comentat Miriuță.

"Înseamnă că fac bine, nu?"

"Tati" este mulțumit: "Suntem pregătiți din toate punctele de vedere, sperăm ca și duminică să fim bine. Sunt norocos, băieții sunt bine, n-avem probleme. N-a mai plecat nimeni. Dacă s-au transferat cinci jucători de când sunt antrenor aici, înseamnă că am făcut lucrurile bine la echipă, nu?

O victorie ne poate duce un pas înainte spre play-off. Ar fi fost normal ca toate echipele ce sunt în luptă directă pentru play-off să dispute partidele de la aceeași oră".

"Sunt sigur că nu vom mai face aceleași greșeli din meciul cu Chiajna, nu vor mai fi acele erori, nu se va mai întâmpla"
Vasile Miriuță, antrenor Dinamo

Citește și: Superdialog la TV între Becali și Miriuță! Gigi i-a zis dinamovistului cum va juca Dică în derby și l-a implorat să titularizeze un jucător. Antrenorul a replicat: "Îmi place FCSB" :D

Programul etapei a 25-a: Gaz Metan - Juventus 0-0  Detalii AICI / FC Voluntari - U Craiova 0-1  Detalii AICI / Sepsi - Chiajna 1-1  Detalii AICI / CFR - Astra 2-0  Detalii AICI / azi, ora 19 Poli Timișoara - Poli Iași / azi, ora 20:45 Dinamo - FCSB / luni, ora 20:45 Viitorul - Botoșani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
haideusicfr
haideusicfr  •  18 Februarie 2018, 15:07
Postat de John Milne pe 18 Februarie 2018, 14:13

Vin 30k daca le-a cumparat Stefan Radu bilete .

Tu ai bani sa-ti cumperi un bilet ? Sau stai cu degetul in sus?

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  18 Februarie 2018, 14:52

un fel de "curaj gaina ca te ta1"

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Februarie 2018, 14:47

Cel mai periculos e ..Tanase ( Constantin ) comicul ecranului. Aveti grija .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează