FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Pe Mitea nu-l vrea nimeni » A dat probe în Moldova, dar n-a convins!

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 februarie 2013 17:56

Nicolae Mitea nu a mai jucat într-un meci oficial din septembrie 2011, pe cînd evolua pentru Petrolul Ploieşti.

Pe 24 martie, fostul fotbalist al lui Dinamo, Ajax şi Petrolul, împlineşte 28 de ani, iar finalul carierei pare să se apropie mai repede decît îşi doreşte mijlocaşul stînga.

La sfîrşitul lunii ianuarie, Nicky a plecat în Antalya (Turcia) pentru a da probe de joc la Rapid Ghidighici (locul 6 în Moldova), convins fiind că îşi va relansa cariera în campionatul de peste Prut. Moldovenii i-au propus un contract de 2.000 de euro lunar, dar remuneraţia nu a fost pe placul lui Mitea, care nici nu i-a convins pe oficialii lui Rapid Ghidighici că ar merita un efort financiar suplimentar.

Acum, Nicky a revenit în Bucureşti şi aşteaptă un semn de la orice echipă ce este interesată de serviciile sale. Anul trecut, Mitea a primit o ofertă neaşteptată de la Villareal, care îi propunea un contract pe 3 luni de zile, cu posibilitatea de prelungire a acordului în cazul în care confirma aşteptările spaniolilor.

Nicky n-a profitat de şansa de a ajunge în circuitul fotbalului din Spania şi nu a acceptat salariul de 5.000 de euro lunar, solicitînd dublu!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (34)
mimnea
mimnea  •  13 Februarie 2013, 09:00

pacaliciul asta asi merita soarta,asa ca nul mai plangeti degeaba sa stea cu aia care nu stie care-i stanga si care-i dreapta si se face de tot rahatul pe la tv.adica Tonciu

silvercloud
silvercloud  •  13 Februarie 2013, 06:23

Du-te Mitea, la "U" Cluj... poate aia iti mai dau o sansa sa joci !!

diss
diss  •  13 Februarie 2013, 05:59

Buftea, Voluntari,Ciorogarla te asteapta Mikisor! Iti vor oferi 10.000 cartofi /luna! Vedeta rasuflata de Romania, creier zero noroc ca incepe un nou sezon din Serviti va rog!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează