FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Pedepsit

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2007 00:00

Bozovici a fost lasat in afara lotului pentru ca a petrecut dupa returul cu Nurnberg. Cristiano Bergodi nu vrea sa tolereze indisciplina. si italianul nu a ramas indiferent la escapada fundasului stinga Bozovici, care a chefuit alaturi de Boya pina spre dimineata in noaptea de dupa eliminarea Rapidului in fata lui Nurnberg.

Antrenorul a facut aseara echipa fara a-l include in calculele lui pe Bozovici. Muntenegreanul nu numai ca nu a jucat, dar nu a fost nici macar in lotul de 18! Totusi, el a aparut la stadion, pentru a privi meciul cu Farul din tribuna (foto). "Nu consider ca am fost pedepsit. Au mai fost cazuri cind alti colegi de-ai mei au fost lasati in afara lotului. Pentru acel episod de dupa partida cu Nurnberg am gresit si platesc. Am gresit intii de toate fata de prietena mea, care e in Serbia si care a aflat din ziare ce s-a intimplat. Recunosc toata povestea, mai putin ca as fi injurat Romania si pe colegii mei", a spus Bozo.

La citeva ore dupa disputarea returului cu Nurnberg din Cupa UEFA, Bozovici impreuna cu colegul sau Boya au mers in pub-ul Planters, unde au petrecut cu bautura si femei pina spre ora 3:00. Aventura a fost dezvaluita de ziarul Cancan, ai carui paparazzi i-au fotografiat pe cei doi fotbalisti.
Nici Boya nu a fost aseara in lot. El este insa accidentat si are sanse mici sa mai joace vreun meci pina la finalul turului.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează