FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA, LUNI, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pedepsit "drastic": 5 zile! :) » Nikolici va fi reprimit în lotul Stelei

Nikolici are meritul de a fi calificat Steaua în primăvara europeană, după +3   FOTO
Nikolici are meritul de a fi calificat Steaua în primăvara europeană, după "dubla" din partida cu AEK Larnaca (3-1)

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 10 martie 2012 19:11

Stan a anunţat că îl dă afară definitiv pe Nikolici de la echipă, după ce l-a prins pe sîrb beat la antrenamente. S-a răzgîndit însă ieri şi i-a transmis atacantului că de marţi va fi reprimit în lot.

Stefan Nikolici nu face parte dint lotul roş-albaştrilor pentru partida de luni, de la Cluj, contra Universităţii, după escapada de miercuri noaptea, dar va scăpa mai uşor decît credea. În ajutorul vîrfului muntenegrean de 21 de ani au sărit colegii, care i-au transmis lui Ilie Stan că Nikolici e om de bază în grup şi că ar face bine să-l cheme înapoi la pregătire.

Directorul sportiv Narcis Răducan a confirmat faptul că Stefan va fi amendat cu o sumă consistentă, circa 20.000 de euro, dar ar putea fi reprimit în lot chiar de marţi, atunci cînd la Mogoşoaia vor fi chemaţi la antrenament jucătorii ce nu vor evolua la Cluj. "Nikolici ne-a ajutat în campania din UEFA şi, în afara incidentului de acum, el nu ne-a creat probleme majore. Cred că Ilie şi Nikolici vor ajunge la o înţelegere pînă la urmă!", a declarat Răducan.

În iarnă era îndrăgostit de Stan
În cantonamentul din iarnă, Nikolici îşi lăuda antrenorul pentru faptul că i-a salvat cariera la Steaua. "Îi mulţumesc public lui Stan pentru că m-a ajutat. La primul lui meci pe banca Stelei, m-a băgat şi eu am dat gol din penalty. Mister Ilie mi-a dat încredere, a vorbit cu mine şi am început să joc. Sînt sigur că e o conexiune între noi, care va continua mereu!", spunea Nikolici într-un interviu exclusiv în GSP.

4 goluri a marcat Nikolici pentru Steaua în acest sezon. Din acestea unu cu Levy, contra Sănătăţii Cluj, şi trei în mandatul lui Stan

"Nu mă bag, e treaba lui Ilie Stan dacă-l va reprimi pe Nikolici la prima echipă. El ştie ce e mai bine să facă!" ( Gigi Becali, patron Steaua)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
yubesc_steaua
yubesc_steaua  •  11 Martie 2012, 10:34

Eu cred ca GIgi a loat decizia corecta ca baiatu asta e mare smecher ca nea calificat in primavara

claudiu_abrud
claudiu_abrud  •  11 Martie 2012, 09:13

://profitshare.emag.ro/click.php?redirect=laptopuri%2Fnotebook-hp-compaq-presario-cq57-375sq-cu-procesor-amd-dual-core-e-300-130ghz-2gb-320gb-amd-radeon-hd-6310m-free-dos-negrupQJ071EA

superstar20
superstar20  •  11 Martie 2012, 08:49

Inca o monstra de cum este condus acest club... Pacat de jucatorii astia, pacat de Stan, care intr-o alta conjuctura cred ca faceau performanta, in conditiile care le ofera Becali, in niciun caz.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează