FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA

Pedepsiți fiindcă au depus memorii pentru restanțele salariale: "E decizia președintelui, nu a antrenorului!"

Bălgrădean a venit la Chiajna în februarie acest an. Acordul său expiră în vara viitoare
Bălgrădean a venit la Chiajna în februarie acest an. Acordul său expiră în vara viitoare

Articol de - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 00:00

Bălgrădean, Feussi, Mamele și Constantinescu au fost pedepsiți după ce și-au depus memorii pentru a-și recupera restanțele financiare.

Titularul postului de portar al Concordiei, Cristi Bălgrădean, a fost trecut pe bancă în meciurile cu ASA (1-2) și cu Poli Iași (0-1) din motive extrafotbalistice. El și-a enervat președintele, pe Cristian Tănase, întrucât și-a cerut drepturile financiare neachitate din luna august.

Nu doar goalkeeper-ul ilfovenilor a fost taxat de șeful executiv al clubului, ci și Marian Constantinescu, Patrice Feussi și Iulian Mamele, care au fost excluși din lot!

Deși antrenorul Emil Ursu a declarat după eșecul din Copou că nu există probleme de ordin financiar la echipă și că dispariția lui "Pufi" din primul "11" a fost o hotărâre ce i-a aparținut, Bălgrădean a ținut să îl contrazică.

"Pe 15 decembrie se fac 3 luni de când nu am fost plătiți. La mine sunt și alte probleme, încă nu mi-am văzut banii pe care trebuia să-i primesc la semnătură", a spus portarul pentru DigiSport.

Cristi a fost deranjat și de modul în care a fost lăsat pe bancă la jocul cu Târgu Mureș, deși în dimineața partidei era titular: "La ședința de dinaintea meciului, eram titular și căpitan, niciun fel de problemă. În aceeași zi, la club a sosit memoriul pe care mi l-am depus pentru recuperarea drepturilor financiare. M-a sunat președintele, am avut o discuție și seara totul s-a schimbat. Nu mai eram titular, ci pe banca de rezerve, totul după ce am fost sunat de Cristi Tănase. Ca să fie clar, am fost scos din echipă de președinte, nu de antrenor!".

În cazul în care ilfovenii nu vor ajunge la zi cu banii, jucătorii sunt hotărâți să își depună memorii pentru a-și primi salariile și a deveni liberi de contract.

Și "Prințul" atacă conducerea

Adrian Cristea dă vina pe șefi pentru rezultatele proaste pe care le are Concordia în acest sezon. "Traversăm o perioadă dificilă, totul este o consecință a ceea ce s-a întâmplat în vară. Domnul Ursu n-are ce să mai facă acum, n-are nicio vină, din iarnă trebuie să o luăm de la capăt. În pauza competițională strategia a fost greșită total", a acuzat "Prințul" după înfrângerea cu Poli Iași. În vară, conducătorii Chiajnei l-au numit antrenor pe Emil Săndoi, care nu l-a folosit deloc pe Cristea.

16meciuri a evoluat Bălgrădean pentru Chiajna în acest sezon de Liga 1. A încasat 19 goluri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  04 Decembrie 2016, 12:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  04 Decembrie 2016, 09:18

Auzi tu,sa ai tupeu sa-ti ceri in decembrie salariul din august? Pai,mai baiatule ce te grabesti ca mai sunt luni bune pana sa se faca un an? Asa se intampla cand toti zarzavagii ***ajung presedinti sau conducatori de cluburi,cum s-or mai numi ei pompos.Hai si cu Chiajna la faliment!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează