FOTBAL  »  Superliga  »  

"Pele" pentru Europa

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2008 00:00

Galben-verzii încearcă din răsputeri să-l aducă pe Buga ca să fie siguri de calificarea în Cupa UEFA

Vasluienii au intensificat în ultimele zile negocierile pentru aducerea giuleşteanului Mugurel Buga, pus pe lista de transferuri de Rapid. Dacă prin achiziţionarea internaţionalului senegalez Ousmane N'Doye (29 de ani) şi-a fortificat linia mediană, Dorinel Munteanu speră ca atacantul de 30 de ani să-i rezolve problemele din ofensivă, acolo unde Marius Matei este accidentat, iar Răzvan Neagu, Mike Temwanjera şi Milorad Bukvici n-au dat randament în meciurile de pregătire.

Tratativele cu gruparea alb-vişinie se desfăşoară greoi din cauza relaţiei proaste dintre Adrian Porumboiu şi Mircea Rednic. Cei doi au avut mai multe schimburi dure de replici cu ocazia negocierilor ce priveau trecerea lui Petar Jovanovici şi Ştefan Mardare în Grant. "Îl vrem cu adevărat pe Buga. Sper ca pînă la debutul returului să finalizăm discuţiile", a declarat ieri Porumboiu.

Oficialii moldoveni consideră că prezenţa celui poreclit "Pele" în atacul formaţiei lui Munteanu ar uşura misiunea galben-verzilor în tentativa lor de a termina în primele 5, lucru ce le-ar garanta prezenţa în Cupa UEFA. În acest moment, FC Vaslui ocupă locul 7, la un punct de Dinamo (6) şi la patru de Timişoara (5).

500 de mii de euro e preţul fixat de Rapid pentru transferul definitiv al lui Buga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  18 Februarie 2008, 11:47

de cand e Buga comparat cu Mardare ? ?? catzi ani are Buga si catzi ani are Mardare ? Mai punetziva o dorintza si apoi mai ganditziva la mardare. Navetzi voi bani de el,tre sa vindetzi tot lotu ca sa-l luatzi

 •  17 Februarie 2008, 14:11

Daca Vasluiul il vrea pe Buga sa ni-l dea pe Mardare.Daca Vasluiul il vrea pe Buga sa ni-l dea pe Mardare.Daca Vasluiul il vrea pe Buga sa ni-l dea pe Mardare.Daca Vasluiul il vrea pe Buga sa ni-l dea pe Mardare.Daca Vasluiul il vrea pe Buga sa ni-l dea pe Mardare.Daca Vasluiul il vrea pe Buga sa ni-l dea pe Mardare.Daca Vasluiul il vrea pe Buga sa ni-l dea pe Mardare.Daca Vasluiul il vrea pe Buga sa ni-l dea pe Mardare.Daca Vasluiul il vrea pe Buga sa ni-l dea pe Mardare.Daca Vasluiul il vrea pe Buga sa ni-l dea pe Mardare.Daca Vasluiul il vrea pe Buga sa ni-l dea pe Mardare.Daca Vasluiul il vrea pe Buga sa ni-l dea pe Mardare.Daca Vasluiul il vrea pe Buga sa ni-l dea pe Mardare.Daca Vasluiul il vrea pe Buga sa ni-l dea pe Mardare.

 •  17 Februarie 2008, 14:09

Buga la schimb cu Mardare plus diferenta de bani pentru Rapid ,deoarece jucatorii Vasluiului nu se compara cu Buga.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează