LIGA 1  ·  GAZ METAN - VOINŢA SIBIU, AZI, 18:45, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pelici despre Gaz Metan - Voinţa: "Indiferent cine învinge, cîştigă Sibiul, ca judeţ"

Alexandru Pelici
Alexandru Pelici

Articol de — Luni, 22 August 2011, 00:00

Tehnicianul Alex Pelici a mărturisit că jucătorii sibieni vor încerca să rămînă neînvinşi în acest sezon şi după meciul de la Mediaş din această seară.

Antrenorul echipei Voinţa Sibiu a susţinut că obiectivul jucătorilor săi pentru derbyul judeţean de astăzi este să obţină cel puţin un punct.

“Mediaşul are în lot jucători destul de maturi.Nu cred că înfrîngerea cu Austria Viena îi va afecta în perspectiva jocului cu noi.Bawab, Todea sau Ciprian Petre sînt fotbalişti care pot face diferenţa.În ceea ce ne priveşte vom încerca să luăm punct sau puncte pentru a rămîne neînvinşi în acest sezon. Este derbyul judeţului iar indiferent cine va învinge, va cîştiga Sibiul, ca judeţ”,a afirmat Pelici.

În altă ordine de idei,oficialii grupării de pe Cibin au rezolvat în urmă cu cîteva zile ultimele trei transferuri din această perioadă. Astfel, fundaşii Sergiu Bar şi Casian Maghici precum şi fostul jucător al grupării Poli Timişoara  Ionuţ Matei, sînt apţi de joc pentru confruntarea cu Gaz Metan.

Meciul dintre Gaz Metan şi Voinţa Sibiu va începe la ora 18:45 şi va fi transmis pe Digisport şi liveTEXT de GSP.RO.Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (6)

zuzu01  •  23 August 2011, 00:58
Postat de welmynho29 pe 22 August 2011, 14:44

Domul Pelici este un mare caracter si un om de bun simt!!!HAI VOINTA SIBIU!!!! iar joi HAI GAZ METAN MEDIAS!!!!sper sa fie un meci spectaculos atat pe teren cat si in tribune!!!cel mai bun sa invinga.

frumos,chiar foarte frumos zis... pacat ca exista si "uscaturi" printre suporteri

gazistu  •  23 August 2011, 00:21
Postat de welmynho29 pe 22 August 2011, 14:44

Domul Pelici este un mare caracter si un om de bun simt!!!HAI VOINTA SIBIU!!!! iar joi HAI GAZ METAN MEDIAS!!!!sper sa fie un meci spectaculos atat pe teren cat si in tribune!!!cel mai bun sa invinga.

primu om care o dat dovada de bun simt si care a DECLARAT OFICIAL ca NU COMENTEAZA NICIODATA ARBITRAJUL este pustai....orikum si sibiu cu bani cv mai multi ar putea face fata...si sper sa ne duelam in liga 1 nu tot prn b si c cu sibiul...forza gazu si forza sibiu...!

wollt_r  •  22 August 2011, 19:36

Traiasca Ardealu !!! Fortza Ardealu !!!

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1