FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Boicot! O parte din suporterii lui Dinamo anunță că nu vin la meciul cu Rapid: „Avem timp de fotbal după ce nu mai murim” + cer întreruperea campionatului

O parte din suporterii lui Dinamo anunță că nu se prezintă la meciul cu Rapid / Sursă foto: Facebook Peluza Sud
O parte din suporterii lui Dinamo anunță că nu se prezintă la meciul cu Rapid / Sursă foto: Facebook Peluza Sud

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 07:17 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 09:50

Suporterii din Peluza Sud Dinamo, reveniți în număr mare pe stadion în acest sezon, au anunțat pe rețelele de socializare că, în semn de protest, nu vor veni la meciul cu Rapid din week-end. Și prezența ultrașilor rapidiști e în pericol, în timp ce PCH îndeamnă lumea să vină la stadion. 

  • Dinamo - Rapid se joacă sâmbătă, ora 20:30, în Ștefan cel Mare. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom 1 și Digi 1.

Situația epidemiologică din țară a împărțit România în două: cei vaccinați versus cei nevaccinați, dar și cei care susțin, respectiv contestă măsurile luate de cei din fruntea statului. 

Cu doar câteva zile înaintea derby-ului cu Rapid, ultrașii dinamoviști din Peluza Sud s-au alăturat protestului deja la modă printre galerii, anunțând că nu vor mai veni la stadion. Primul meci peste care sar e chiar derby-ul orgoliilor cu Rapid. 

Opozanții PCH

Peluza Sud Dinamo a revenit lângă echipă în acest sezon, având prezențe numeroase în mai toate deplasările din ultima perioadă. Suporterii de la Sud sunt opozanții celor din PCH, ba chiar relația dintre cele două entități e extrem de rece: cele două tabere nici măcar nu stau în același loc în deplasări, preferând zone diferite în stadion pentru evitarea altercațiilor. 

Într-un comunicat manifest, aceștia își exprimă poziția despre accesul fanilor pe stadioanele din România, totul într-o perioadă în care țara e cufundată într-o profundă criză sanitară. Mai mult, dinamoviștii de la Sud solicită FRF și LPF întreruperea campionatului.

Comunicat Peluza Sud Dinamo: „Nu vom intra la meciul cu Rapid. Umanitate înainte de toate!”

„Trăim clipe grele, cu adevărat grele. Ca grup, peluză, club, suporteri, popor, ca oameni. Dăm nas în nas cu boala și cu moartea la fiecare apel amical, pe fiecare canal de comunicare, iar cei mai ghinioniști o pățesc pe propria piele și in propria familie. 

Dincolo de evidenta situație medicală, am ajuns să trăim asta și pentru ca suntem condusi de oameni incompetenți și de formațiuni politice interesate doar de a capitaliza politic și de a întreține un circuit al banilor care să-i hrănească. Toți, dar absolut toți, de la stânga la dreapta și de sus până jos. Numai interese. Un joc politic care astăzi, la data scrierii acestor rânduri, a contribuit la cele 500+ decese ale zilei. Și la alte multe mii în ultima vreme. 

„Dacă nu vreți la ATI, vaccinați-vă!” » Iohannis anunță noi măsuri: „Nevaccinații vor avea o sumedenie de restricții”
PANDEMIE
„Dacă nu vreți la ATI, vaccinați-vă!” » Iohannis anunță noi măsuri: „Nevaccinații vor avea o sumedenie de restricții”

Sigur că am contribuit și noi, suntem un popor conspiraționist și căpos, așa cum ne-ați învațat să fim de când ne știm. Am copilărit și crescut cu combinațiile voastre. Pe parcurs le-am tolerat, că le mai făceam și noi și era bine așa. Oricum nu vă interesa de noi. A venit momentul să realizați situația în care ne aflăm și să rezolvați mizeria la care ați contribuit decisiv. Ne deranjați dincolo de vremelnicele condiții de acces pe stadion sau de regulile care apar sau dispar peste noapte în legatură cu modul nostru de viață. Ne deranjați pentru că din cauza incompetenței și a iresponsabilitații de care dați dovadă, contribuiți la moartea celor dragi nouă.

Partidele politice - indiferent de culoarea politică și de interesele pe care le aveți și pe care le deserviți, intelegeti catastrofa umanitară pe care o trăim si acționați, că e timp după aia să ne prostiți cu ce mai vreți voi. După ce nu mai murim. 

(...) FRF & LPF - luați în calcul întreruperea campionatului până la garantarea sănătății suporterilor și a unui mod coerent de acces pe arenele sportive. Avem timp de fotbal după ce nu mai murim. Nu vom intra la meciul cu Rapid. Umanitate înainte de toate!”, se arată în comunicatul emis de cei din Peluza Sud Dinamo. 

VIDEO Toate informațiile înaintea derby-ului Dinamo - Rapid

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Surprizele pregătite de Rednic pentru derby-ul cu Rapid: două noutăți în primul „11”

Dinamo a pierdut un nou proces la TAS! „Câinii” riscă depunctarea » Suma pe care trebuie să o scoată urgent din buzunar

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
10156013562479806
Oprisan Niculae  •  21 Octombrie 2021, 10:00

Intreruperea campionatului este garantia 100% ca Dinamo nu va retrograda.Ce isi pot dori mai mult?Cand campionatul s-a intrerupt faceau scandal ca de ce nu se joaca.Acum intreruperea i-ar avantaja.

chronic_6_0
chronic_6_0  •  21 Octombrie 2021, 09:57
Postat de steaua.libera pe 21 Octombrie 2021, 09:45

Să vedeți ce delir o sa aibă Naum după amiază când o să vadă că cineva îndrăznit să ceară întreruperea campionatului :))

dupa ce li s-a sters retrogradarea din pix, acum vor iar sa nu mai retrogradeze si sa nu urmeze falimentul. urat ce se intample, gasesc scuze in nenorocirile din lume.

steaua.libera
steaua.libera  •  21 Octombrie 2021, 09:45

Să vedeți ce delir o sa aibă Naum după amiază când o să vadă că cineva îndrăznit să ceară întreruperea campionatului :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close