FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB, DUMINICĂ, 20:30, TV TELEKOM SPORT, TV DIGI SPORT, LOOK TV, GSP.RO

Peluza "tricoloră" » Steliștii iau cu asalt Brașovul la meciul cu Sepsi! Ce planuri au fanii roș-albaștrilor

Suporterii FCSB au reînceput să-și urmeze favoriții în deplasări FOTO Alex Nicodim
Suporterii FCSB au reînceput să-și urmeze favoriții în deplasări FOTO Alex Nicodim

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 09:00

Cel puțin 150 de ultrași steliști vor lua cu asalt duminică seară Tâmpa, anunțând că vor intra pe stadion cu steaguri ale României.

"Duminică mergem cu toții la Brașov! Cine dorește să vina cu noi e rugat să lase un mesaj pe privat. Tricolorul să NU lipsească!", acesta este mesajul pe care membrii galeriei steliste îl adresează fanilor pe pagina oficială de Facebook a peluzei roș-albastre.

Fanii steliști au dezvăluit că la Brașov, în tribunele "Tineretului", vor fi între 150 și 200 de suporteri care vor susține formația lui Dică: "Vom pleca de la București, dar am primit o mulțime de mesaje și de la susținători ai Stelei din Brașov care vor veni la meci. Fiecare dintre noi va intra pe stadion cu un steag al României. Nu provocăm pe nimeni, nu ne dorim să existe niciun fel de incidente. Vom fi pașnici pe toată durata meciului și vom face tot ce se poate pentru a exista un spectacol și în tribune".

Fără kurtos kalacs

Deși principalul finanțator al celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, voia să-i primească pe suporterii oaspeților cu un kurtos kalacs de 15 metri, acțiunea s-a anulat. "Pentru organizarea acțiunii era nevoie de obținerea unor autorizații de sănătate publică și de siguranța alimentelor, analize de laborator. Din cauza timpului scurt rămas până la începerea partidei, ne aflăm în imposibilitatea de a obține aceste documente. Regretăm această situație, intenția a fost de a exprima un gest de ospitalitate și sperăm că așa va fi perceput", a declarat Dioszegi.

10 leicostă cel mai ieftin bilet la meciul de mâine seară de la Brașov. Restul tichetelor sunt 20, 30 și 100 de lei

Din octombrie la Sf. Gheorghe?

Conducerea clubului Sepsi şi-a propus să finalizeze, în decurs de o lună, lucrările la stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, pentru a putea găzdui acasă meciurile din Liga 1: "Lucrările la stadion sunt într-un stadiu avansat. Mai avem de montat circa 1.300 de scaune. O să avem 5.000 de locuri în final, un număr care este de ajuns pentru o echipă aşa de micuță cum suntem noi. Sperăm ca partida cu Botoşani, care va avea loc pe 27, 28 sau 29 octombrie, să îl putem juca pe propriul teren".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
1625010150883568
George Hosu  •  01 Octombrie 2017, 14:15

Cum pot intra in galeria Stelei la meciul cu Sepsi?

623506571124451
Marian Iordachescu  •  01 Octombrie 2017, 03:41

STELISTII MERG SA-SI SUSTINA ECHIPA DIN GHENCEA , FCSB-istii MERG LA BRASOV

amicu
amicu  •  30 Septembrie 2017, 19:16
Postat de ares123 pe 30 Septembrie 2017, 17:59

Ce-mi place cand vad ca se umfla ficatul in voi, talpanisti ratati. Incercati cu Hepatoprotect.

tu de ce ai stema stelei daca esti fcsb-ist?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează