FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Penal » Mijlocaşul Pandurilor, Dan Nistor, a fost prins conducînd fără carnet!

Dan Nistor s-a ales cu dosar penal
Dan Nistor s-a ales cu dosar penal

Articol de - Publicat marti, 21 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 20 februarie 2012 22:27

Mijlocaşul Dan Nistor a fost prins conducînd fără carnet şi i s-a întocmit dosar penal.

Dan Nistor a profitat de cele cîteva zile libere dintre două cantonamente în Antalya şi a fost să îşi viziteze familia, la Rucăr. Nistor (23 de ani) a împrumutat maşina unui amic, un Audi A5, deşi fotbalistul nu deţine permis de conducere. Acesta a fost oprit la un control de rutină de către poliţiştii de la Biroul Rutier Cîmpulung în chiar localitatea sa natală, iar cînd oamenii legii au constatat că jucătorul nu are permis i-au întocmit pe loc dosar penal şi l-au amendat conform legii.

Dan Nistor joacă din 2010 pentru Pandurii, el ajungînd la echipă în urma preluării de către gorjeni a echipei argeşene Internaţional Curtea de Argeş. În 2011, Nistor a fost decorat cu titlul de Cetăţean de Onoare al oraşului Rucăr, el fiind primul fotbalist din oraş ajuns să evolueze în Liga 1.

17 meciuri a bifat Nistor în tur pentru Pandurii şi a reuşit un gol

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
daniel_volintiru
daniel_volintiru  •  21 Februarie 2012, 13:07

si ce legatura are poza asta in care sunt pintili si stratila cu dan nistor ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close