FOTBAL  »  Superliga  »  INTER - PANDURII 0-0

Penalty-ul ratat de Răduţ a aruncat Interul la retrogradare

Mihai Radut, Radut, International
Mihai Radut, Radut, International

Articol de - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

Internaţional a ratat cu seninătate ocaziile clare de gol, dar şi un penalty şi s-a afundat în subsolul clasamentului

Arena pe care Nicolae Dobrin scria istorie pentru FC Argeş a fost amfitrioana tristă a două formaţii ce se zbat să scape de matineul din vară. Gazdele au fost mai insistente şi pebtru că tremură serios în clasament.

Dar ocaziile au putut fi numărate pe degete. Daniel Stan (13), cu capul, nemarcat din 8 metri, n-a reuşit să-l învingă pe Stanca. Tot portarul gorjenilor a fost salvator şi la şutul din unghi al lui Lazăr (31). Oaspeţii prin Vranjes (36), care s-a speriat de minge din patru metri, şi Păcurar (72 şi 85), cu şuturi violente din lovituri libere parate de Popa.

Răduţ, prea mic pentru un penalty
Cheia partidei a avut-o Răduţ (19 ani). Murgan l-a dat jos pe Daniel Stan (65) şi Deaconu a acordat penalty, deşi iniţial fusese ofsaid la atacantul gazdelor! Stanca a şters eroarea "centralului" parînd şutul puştiului argeşean! Gazdele au atacat orbeşte pe final, profitînd de eliminarea lui Grecu, dar ineficient. Remiză albă şi un punct bun doar pentru gorjeni, Curtea de Argeş înfiletîndu-se tot mai adînc spre Liga a II-a.

- Stoperul Pandurilor, Alin Chibulcutean (31 de ani), a bifat ieri cel de-al 68-lea meci consecutiv în care a fost titular şi integralist.
- Gazdele au aprins nocturna cu un sfert de oră înainte de startul partidei, ca să fie siguri că va fi funcţională, chiar dacă la ora 17:00, cînd a început meciul, soarele strălucea. 
- Daniel Stan a avut emoţii la finalul primei reprize, cînd şi-a prins genunchiul la care a avut probleme sub el. A trecut pe mîna medicilor, care l-au refăcut rapid.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  14 Martie 2010, 09:22

Da, l-a adus Benone pe nulitatea aia de Badea, si i-a mai dat si salariul de 11.000 de euro. Intrebarea e: ce d-r-a-q-u stie sa faca de banii astia? Il plateste sa ii duca sigur in B, cred ca astea sunt serviciile platite de Benone, ce tzeapa ai luat Benone, ce credeai ca daca Argesul a mers bine, era din cauza antrenorului, ha, ha, ha! Echipa e sufletul, nu antrenorul! Ala e ultimul venit, si primul plecat, de-aia si cer salarii asa mari...sa apuce si ei ceva in timp scurt!

 •  14 Martie 2010, 08:58

La cum a plecat Fane Stoica de la voi meritati sa mergeti in B. Va promovat in A, iar ca rasplata l-ati dat afara ca sa il aduceti pe ratatula ala de Badea

 •  14 Martie 2010, 03:52

toata lumea il blameaza pe pustiu' ala ca a ratat penaltyul.Corect, nu poti rata o asemenea oportunitate. Insa, eu sunt de parere ca penalty-ul a fost precedat de un offside :)...uitati-va cu atentie

Vezi toate comentariile (3)
Comentează