FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Penescu comanda arbitri prin SMS! :O

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2009 00:00

Procurorii DNA au prezentat astăzi la recursul lui Cornel Penescu şi al lui Gheorghe Constantin un SMS trimis de patronul echipei FC Argeş către preşedintele CCA.

Penescu scria în acel SMS: "Martiş, vă rog! Mulţumesc mult!. Martiş nu a fost delegat însă la acel meci. Marius Martiş a arbitrat una dintre partidele suspectate de blat de către procurorii DNA, FC Argeş - FC Braşov 1-0, meci disputat în etapa a treia a acestui sezon.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
 •  17 Aprilie 2009, 12:24

Ce tupeu pe agramatul asta!

 •  17 Aprilie 2009, 12:24

Avem un fotbal bazat pe interese personale,aceste arestari sau facut tot pe interese si nu cu ideea de a se face dreptate.Nici macar jurnalistii nu observa asta si nu fac altceva de ani de zile decat sa-i faca cunoscuti pe toti banditii din fotbal.Nu observa lipsa de valoare a campionatului,a jucatorilor,lispa unui campionat pentru juniori.Dragomir si federatia se plang de lipsa banilor pe cand interesele din culise se ridica de la milioane de dolari.Oricum un lucru e sigur:avem ceea ce meritam!

 •  17 Aprilie 2009, 11:29

Conducatorii de cluburi sunt cancerul fotbalului romanesc. Impreuna cu conducatorii fereratiei si ai ligii. Inculti, interlopi, infractori, infantili si incompetenti. Aceasta adunatura a pus stapanire pe fotbalul nostru. De-aia avem acest dezastru in fotbal , atat la nationala cat si la echipele de club. Aceiasi raspundere o au si "gazetarii sportivi" care i-au mediatizat si au dus in derizoriu sportul si fotbalul...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close