FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Penescu: "Nu e corect să jucaţi pe stadionul Nicolae Dobrin"

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2010 00:00

Conducerile cluburilor Curtea de Argeş şi FC Argeş nu se ceartă doar pentru antrenorul Ionuţ Badea. Mai nou cele două formaţii  se bat pe acelaşi stadion!

Patronul Interului, Benone Lazăr a mărturisit că zilele trecute a fost sunat de Cornel Penescu care i-a spus că „nu se cade, nu-i corect să jucaţi şi voi pe acelaşi stadion!”. „Este o onoare pentru noi să jucăm pe acest stadion. Am semnat cu Primăria Piteşti un protocol pe şase luni, plătim chirie şi nu deranjăm pe nimeni. Chiar şi în aceste condiţii avem o variantă de rezervă: putem să jucăm la Vîlcea, pentru că cei de acolo de abia ne aşteaptă”, a explicat patronul Interului Benone Lazăr.

Curtea de Argeş a evoluat în tur pe stadionul din Mioveni, unde plăteau chirie 4.000 de lei pentru fiecare partidă disputată pe arena din Mioveni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
 •  16 Februarie 2010, 11:19

urat din partea ta benone,s-a vazut de fapt adevarata ta fata.nu ai ce cauta pe acest stadion,du-te de unde ai venit si inca ceva:"fii mandru de caracterul tau"

 •  16 Februarie 2010, 10:23

International e echipa lui Curtea de Arges, ce cauta pe stadionul Pitesti? Nu vad legatura! Chiar acest Benone, patron de soferi crede ca merge la infinit cu aranjamentele pe la spate? Nu ii e rusine, sa fure de la altii? Ce crede ca daca joaca pe stadionul lui Arges nu o sa retrogradeze anul asta? Benone e un penibil, afara din Pitesti!

 •  16 Februarie 2010, 10:20

Si ce mai asteapta cocalarul de Benone, daca are varianta cu Valcea, atat se lauda ca are bani si ca face si ca drege, deocamdata noi vedem doar cum fura munca de ani de zile a celorlalti. Probabil ca invidia lui vizavi de Penescu este si a fost atat de puternica, incat acum vrea sa ii ia tot ce a reusit sa realizeze el in ani de zile. O spaga la Kasai, si gata Badea e antrenorul oficial al lui International fara sa respecte contractul semnat in cunostiinta de cauza de Badea cu clubul FC Arges!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează