FOTBAL  »  LIGA 1  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Penescu vrea strămutarea dosarului, invocând "duşmăniile" cu magistraţii piteşteni

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iulie 2009 00:00

Finanţatorul echipei FC Argeş, Cornel Penescu, solicită Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie strămutarea de la Tribunalul Argeş la o altă instanţă, egală în grad, a dosarului în care el a fost trimis în judecată pentru fapte de corupţie, mai exact oferirea de mită mai multor arbitri de fotbal.

Înalta Curte urmează să ia în discuţie cererea de strămutare pe 26 august. Curtea Supremă a fixat şi un termen pentru 12 august pentru a se discuta suspendarea judecării dosarului de la Tribunalul Argeş, dar aceasta este lipsită de obiect, în condiţiile în care tribunalul a fixat termen al procesului pentru luna septembrie.

"În principiu, s-a făcut referire în cerere la duşmăniile locale. Spre exemplu, ziarul Top, care îi aparţine lui Cornel Penescu, a publicat, în urmă cu ceva timp, un serial foarte dur în legătură cu averile judecătorilor din Argeş, precum şi cu cumetriile acestora şi toate celelalte legături", au declarat, pentru NewsIn, surse apropiate omului de afaceri.

Playtech: BOMBĂ! Ce face Diana Șoșoacă noaptea, fără nicio jenă. Acuzații grave în direct la TV


Comentarii (9)
williamfaulkner
williamfaulkner  •  17 Iulie 2009, 22:06

Vedeti pe YouTube ce zice Mircea Badea despre arestarea lui Penescu. Omul are perfecta dreptate. As pune link, dar il sterg astia.

 •  15 Iulie 2009, 19:02

ne, jurnalistii nu vor sa il ajute pe Penescu, ba dimpotriva il vor terminat, altfel ce titluri de presa ar mai avea...

williamfaulkner
williamfaulkner  •  15 Iulie 2009, 00:06

Il ancheteaza pe Penescu de parca ar fi omorat oameni, de parca ar fi un pericol social. De fapt, vor sa-i inchida gura, sa nu auzim ce are de spus. Dragi jurnalisti GSP, mergeti mai adanc pe firul ideii din acest articol, anume ca Penescu a fost arestat ca razbunare pentru articolele impotriva judecatorilor argeseni aparute in ziarul lui. Sunt sigur ca veti afla adevaratul motiv al scandalului care a dus, din pacate, la retrogradarea nedreapta a FC Arges. Ca de-aia sunteti jurnalisti.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close