FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL, AZI, 18:00, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Pentru cine joacă Deac? Becali dezvăluie: ”Mi-a promis că mă va face campion”

Becali a spus despre Deac:
Becali a spus despre Deac: "Măcar l-am ajutat să-şi facă un salariu mai mare la CFR"

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 00:00

Mijlocaşul CFR-ului va fi azi titular împotriva Viitorului şi, dacă va încasa un "galben", va fi suspendat cu FCSB. Becali dezvăluia zilele trecute că "Deac mi-a promis că mă va face campion".

Ciprian Deac a refuzat oferta FCSB-ului şi va continua la CFR şi în sezonul următor. Relaţia lui cu clubul lui Gigi Becali nu s-a încheiat însă definitiv.

Chiar patronul vicecampioanei a ţinut să spună ce a discutat cu fotbalistul, zilele trecute: "A fost corect, mi-a zis că rămâne la CFR, dar mi-a promis că mă va face campion".

Deac e anunţat titular, azi, în meciul cu Viitorul şi ar putea fi prilejul perfect pentru a se ţine de promisiunea făcută lui Becali.

Deac a mai oprit-o pe Viitorul, în ultima etapă a campionatului regulat, când trupa lui Miriuţă s-a impus cu 1-0 în Gruia graţie unui eurogol reuşit de Ciprian. În afara prestaţiei împotriva lui Hagi, Deac va fi în centrul atenţiei şi din alt motiv.

El are încasate până acum, în play-off, 3 cartonaşe galbene şi dacă va fi avertizat şi azi, atunci va deveni suspendat pentru etapa următoare, atunci când CFR o va întâlni chiar pe FCSB. În acest an 2017, Deac a avut cele mai slabe evoluţii fix când a jucat contra formaţiei lui Reghecampf!

La remiza 1-1 din Gruia, chiar dacă a marcat, el a greşit decisiv la golul FCSB-ului, iar în minutul 70 a luat al doilea "galben" şi a fost eliminat. Apoi, la 2-0 pentru FCSB pe Arena Naţională, Deac a fost printre jucătorii CFR-ului cu cea mai slabă prestaţie.

8cartonaşe a încasat Deac în cele 9 meciuri disputate în 2017 pentru CFR, în toate competiţiile: 7 "galbene" şi o eliminare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dorins
dorins  •  09 Aprilie 2017, 17:34

Cine-l mai asculta pe jiji? Mă mir că nu a dat ca transferați câțiva jucatori de la Craiova, cum face de obicei!

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  09 Aprilie 2017, 14:27

Ce va trebuie Deac daca il aveti pe diamantul Enache ?

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  09 Aprilie 2017, 12:20

Băi ciobane dacă tu nu poți ia valiza cu bani și dă fuga la cfr cluj !!!! Ai experiență, nu-i așa ??

Vezi toate comentariile (4)
Comentează