FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pentru FCSB urmează infernul! Ce va avea de înfruntat echipa lui Mihai Teja în următoarea lună

Sepsi - FCSB
Sepsi - FCSB

Articol de , , - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 00:00

Pentru FCSB vine cea mai grea perioadă din campionat: 4 deplasări în 5 etape.

FCSB e la mâna ei pentru a lua campionatul. Teoretic, dacă va câștiga toate meciurile rămase până la final, își va adjudeca titlul, indiferent de restul rezultatelor bifate de rivale. Practic, pentru trupa antrenată de Mihai Teja va urma perioada cea mai dificilă din tot acest sezon competițional. Pentru Gnohere și compania vin 5 runde extrem de complicate în primul rând din cauza programării. Nu mai puțin de 4 dintre ele vor fi disputate în deplasare: CFR, Viitorul, Craiova, Sepsi.

Nu doar pe hârtie sunt partide complicate. Rezultatele înregistrate de FCSB pe terenul acestor formații, în sezonul regulat, au fost foarte slabe, iar roș-albaștrii au pierdut foarte multe puncte. Nu mai puțin de 8 din totalul de 12: înfrângeri la Craiova și Sf. Gheorghe, remiză la Cluj. Singura ieșire câștigătoare a fost la Ovidiu, împotriva lui Gică Hagi.

Data / Meciul

14 aprilie CFR - FCSB
21 aprilie Viitorul - FCSB
28 aprilie FCSB - Astra
4 mai Craiova - FCSB
11 mai Sepsi - FCSB

53%e procentajul punctelor câștigate de FCSB în cele 15 meciuri disputate în deplasare în actualul campionat: 6 victorii, 6 remize, 3 înfrângeri

2014e anul în care FCSB a câștigat ultima oară pe terenul CFR-ului, s-a jucat în luna august și s-au impus bucureștenii cu 1-0

Modești în deplasare în 2019

FCSB a întâmpinat dificultăți majore sub comanda lui Mihai Teja în partidele din acest an disputate pe teren străin. Au fost 4 jocuri și vicecampioana s-a impus în unul singur, la Giurgiu, scor 2-0. În rest, deși a jucat la formații modeste, Voluntari, Chiajna și Călărași, n-a bifat nicio victorie. Doar 3 remize!

Anul trecut a pierdut titlul în deplasare

Sezonul precedent a fost ratat la un meci disputat departe de București. FCSB a fost învinsă la Iași, scor 1-0, deși un egal ar fi menținut-o pe primul loc și, dacă s-ar fi păstrat rezultatele care s-au înregistrat după acel joc, roș-albaștrii ar fi devenit campioni. Așa însă, CFR a trecut pe prima poziție, pe care n-a mai cedat-o până la final.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
aius
aius  •  13 Aprilie 2019, 09:50

Stiam noi ca sunt ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  12 Aprilie 2019, 13:46

calmativa va fi egakl autorul golului becebilor va ori un penalty ori o pasa servita din grsala de CAMORA DEAC ARLA etc fcbei sunt varza f blaturi

126791918017681
Danezul Gramada  •  12 Aprilie 2019, 12:38
Postat de Gheorghe Emil Bozieru pe 12 Aprilie 2019, 09:09

Are 2 meciuri cu CFR.

Ba Gheorghe fals esti tu. Daca bate totul inclusiv pe ungurasi de 2 ori ia titlul cu 3 pct avans. Asa ca rotunjirea e doar in capul tau patrat.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează