FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pentru MM, Digi e mai important ca Steaua! Cum s-au schimbat priorităţile managerului după ce a anunţat că primeşte putere deplină

Mihai Stoica are 10.000 de euro pe lună ca manager la Steaua, mai mult decît dublu faţă de cît cîştigă din colaborarea cu RCS&RDS
Mihai Stoica are 10.000 de euro pe lună ca manager la Steaua, mai mult decît dublu faţă de cît cîştigă din colaborarea cu RCS&RDS

Articol de - Publicat luni, 27 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 26 mai 2013 22:37

Mihai Stoica n-a însoţit echipa la Severin sîmbătă, atunci cînd s-a făcut deplasarea, preferînd să rămînă în Bucureşti pentru a participa la studioul de la DigiSport, realizat pentru finala Bayern - Dortmund.

"Am un mesaj de transmis din partea lui Gigi Becali. Steaua e condusă de Reghecampf şi de mine cu puteri maxime, reţineţi, maxime!". Aceasta a fost declaraţia de acum 3 zile făcută de Mihai Stoica după ce l-a vizitat în închisoare pe patronul echipei.

La prima acţiune oficială a echipei fără Gigi Becali, Mihai Stoica a luat o hotărîre care i-a surprins pe jucători şi care l-a nemulţumit pe antrenor. Nu a însoţit echipa în deplasarea de la Severin, unde, ieri, Bourceanu şi compania au susţinut penultima etapă din campionat.

Motivul pentru care MM n-a urcat în autocarul echipei e faptul că a preferat să rămînă în Bucureşti pentru a putea participa la studioul pe care DigiSport l-a realizat înainte, în pauza şi după finala Champions League, Borussia - Bayern. "MM nu vine cu noi pentru că are emisiune" a fost anunţul făcut la echipă.

Lui Reghecampf nu numai că nu i-a picat bine acest lucru, dar această decizie a lui Stoica adînceşte ruptura dintre cei doi. Antrenorul s-a simţit trădat săptămîna trecută, după intrarea patronului la puşcărie, cînd MM n-a venit deloc la echipă, iar el a trebuit să rămînă singur cu jucătorii, care îi cereau explicaţii despre viitorul echipei fără patron.

Giovanni îl avertizează pe MM
Ioan Becali a comentat ieri despre anunţul pe care Mihai Stoica l-a făcut, în care susţinea că are puteri maxime ca să conducă echipa. "Managerul şi Laurenţiu Reghecampf n-o să mişte un deget la Steaua fără acordul lui Gigi. Să stea liniştiţi cu puterea maximă!", a declarat Giovanni la Realitatea TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
brto
brto  •  27 Mai 2013, 19:13

Era nevoie de expertiza acestui mare specialist care vedea Benfica acum 3 saptamani cu sanse reale la tripla si zicea ca e clar campioana in Portugalia, cam asta e valoarea de analist sportiv al lui MM.

bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  27 Mai 2013, 18:27
Postat de legal pe 27 Mai 2013, 09:48

Vand o gama variata de produse etnobotanice smoke:zen,head shot ,cm21,ktana ,ktana black .si powder:magic,pure,charge,kristal ,special key ,special gold incepand de la 20 lei /g respectiv 30 lei /g pentru informatii si detalii [email protected] livrez in toata tara

Pungutele ptr. doctorul neamt s-au terminat, de aia nu mai are Rusescu suflu la pauza?

zarqa
zarqa  •  27 Mai 2013, 16:21

Locul MM-ului este acolo langa Gigi, lipit de fizicul lui.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează