FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pentru play-off » Bicfalvi are nevoie de cel puțin o săptămână pentru a se pune la punct cu pregătirea

Bicfalvi va purta un număr legendar, la fel ca Dudu Georgescu, Sabău şi Florentin Petre
Bicfalvi va purta un număr legendar, la fel ca Dudu Georgescu, Sabău şi Florentin Petre

Articol de - Publicat vineri, 19 februarie 2016 00:00

Eric Bicfalvi mai are nevoie de cel puţin o săptămână de pregătire pentru a-i prinde din urmă pe coechipieri.

Eric Bicfalvi, 28 de ani, este ultimul transfer oficial al roş-albilor. Aceasta întrucât Mircea Rednic doreşte să mai aducă măcar încă un fotbalist în Ştefan cel Mare. În ceea ce-l priveşte pe jucătorul care impresiona sezonul trecut în tricoul ucrainenilor de la Volin Luţk, mijlocaşul trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică.

Mai exact, să-i prindă din urmă pe coechipieri, astfel încât el să fie o variantă de titular din prima rundă a play-off-ului. Tocmai de aceea a fost adus, iar ardeleanul a ştiut de la început acest lucru.

A ratat trei luni şi jumătate

Bicfalvi nu este o soluţie pentru partida de sâmbătă, cu Concordia Chiajna, probabil va apărea pe gazon cu Astra, în ultima etapă a sezonului regulat. Ultimul meci oficial al mijlocaşului pe care Rednic vrea să-l joace în spatele vârfului datează din 31 octombrie 2015, când era la Liaoning Whowin!

În rest, Eric n-a mai avut unde şi când să joace, doar s-a antrenat individual acasă, la Carei. Totuşi, fostul fotbalist al Stelei este apreciat în "haită": "Este un băiat muncitor, va recupera repede. Se vede că e model de profesionalism, e conştient că de el depinde să fie în primul 11 în cel mai scurt timp posibil. O să-şi revină după perioada nefastă din China, doar anul trecut era golgeterul Ucrainei în faţa unor nume ca Iarmolenko, Luiz Adriano sau Kalinici".

Va avea un număr legendar

Eric Bicfalvi va purta numărul 8 în Ştefan cel Mare. De-a lungul vremii, fotbalişti importanţi ai grupării au avut acest număr pe spate, contribuind la recunoaşterea internaţională a "câinilor".

Au mai avut 8: Dudu Georgescu, fosta Gheată de Aur a Europei şi golgeterul absolut al campionatului românesc, Gabor Gerstenmajer, fost golgeter al campionatului intern, glorii ale clubului precum Gigi Mulţescu, Ioan Ovidiu Sabău şi Florentin Petre. La Steaua a purtat 26, acum, Eric a adunat cifrele fostului număr.

Romario este OK

Transferat la începutul săptămânii trecute la Dinamo, Romario Kortzorg n-a putut evolua cu FC Botoşani (1-0) din cauza unei contracturi cu care a venit din perioada de pregătire desfăşurată la ASA Târgu Mureş.

Acum, mijlocaşul de bandă este în regulă şi va figura în lotul echipei pentru meciul cu Concordia. Olandezul care va purta numărul 22 la Dinamo ar putea intra pe parcurs.

"Sper ca Bicfalvi să joace cât mai bine la Dinamo, este un jucător cu calităţi bune, cu siguranţă ne va ajuta. Se va integra foarte repede"
Dorin Rotariu, mijlocaş Dinamo

"Bicfalvi a venit să joace al doilea vârf, acolo a înscris multe goluri şi acolo se simte cel mai bine. De fapt, poate juca pe orice post la mijlocul terenului"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

12meciuri a prins în China, la Liaoning, fără să marcheze vreun gol în 853 de minute

9luni au trecut de la precedentul gol al lui Bicfalvi într-un meci oficial. Se întâmpla pe 29 mai 2015, la meciul Volin - Metalurg Doneţk (1-1)

17goluri a avut Eric în campionatul trecut pentru Volin, fiind golgeterul Ucrainei, alături de Alex Teixeira

Cum ar putea arăta Dinamo în play-off:

Cerniauskas - Hanca, Mevlja, Puljici, St. Filip - P. Anton, Ekeng - D. Rotariu, Bicfalvi, Palici - Gnohere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează