FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Pepe Moreno: "Sînt foarte fericit că voi reveni la Steaua şi sper să fac o treabă cÎt mai bună"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2009 00:00

Atacantul columbian Jose "Pepe" Moreno, care va reveni la Steaua pentru un sezon, a declarat că se întoarce bucuros în Ghencea şi speră să nu dezamăgească.

"Sunt foarte fericit că voi reveni la Steaua şi mă bucur că o să joc din nou în Ghencea. O să fiu împrumutat pentru un an şi sper să fac o treabă cât mai bună. În ultimul timp nu am avut o perioadă foarte bună şi sper ca odată cu revenirea la Steaua să ajung la forma mea cea mai bună", a spus Pepe Moreno.

Vezi aici un gol marcat de columbian pentru Steaua  (video) 

Atacantul doreşte ca evoluţiile sale din tricoul Stelei să îl propulseze şi la echipa naţională a Columbiei: "Campionatul din România este foarte puternic, se joacă bine, iar Steaua este un nume important. Pentru mine poate fi o punte de lansare spre naţională".

Columbianul este bucuros că o să îi aibă alături pe compatrioţii săi Dayro Moreno, Zapata şi Toja, şi spune că în acest fel adaptarea sa va fi şi mai uşoară, chiar dacă este de părere că "eram deja obişnuit cu atmosfera din Ghencea".

Pepe Moreno a mai afirmat că la o echipă de talia Stelei nu mai trebuie vorbit despre obiective, pentru că acestea se ştiu, iar echipa trebuie să fie cât mai sus în toate clasamentele.

"Acum trebuie să ne gândim să jucăm cât mai bine în Liga Europa, să mergem în primăvara europeană, iar la anul trebuie să avem ca obiectiv câştigarea campionatului şi accederea în Liga Campionilor. Oricum, aceste lucru este de la sine înţeles, nu poţi să vorbeşti de mai puţin la Steaua", a conchis atacantul columbian, transmite NewsIn.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
 •  19 Iunie 2009, 18:48

JOS ECHIPELE DIN CAPITALA SA CASTIGE NUMAI PROVINCIA UUUUUUUUU STEAUA

alpin
alpin  •  18 Iunie 2009, 23:08

Normal sa fie fericit!!! Pe unde a fost nu a jucat deloc!!! Deci... e bun pentru FC Valiza!!!

 •  18 Iunie 2009, 21:40

Un alt jucator bun a fost mendosa Un mijlokas farte bun si la loviturile libere Steaua sia luat si antrenor bun Daka nu sar baga sefii peste el sa faca echipa steaua ajunge departe daka se baga nu sta mai mult de 6-7 etape la steaua Cred ca pepe moreno cu ,kapetanos sau semedo vor face o treaba buna in atac!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează