FOTBAL  »  Superliga  »  CFRMANIA.RO

Peralta, aproape de un transfer la Vaslui

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2010 00:00

Ioan Ovidiu Sabău îl va lua pe mijlocaşul argentinian în Moldova, dacă va semna cu gruparea lui Porumboiu.

Antrenorul şi-a fixat şi primele ţinte pentru acest mercato. Unul dintre jucătorii pe care "Moţul" i-a remarcat în Liga 1 este argentinianul Sixto Peralta (31 de ani).

Acesta şi-a reziliat recent contractul cu CFR Cluj. Din Liga 1, doar Vasluiul îi poate oferi lui Peralta un salariu aproape de cel pe care îl avea la Cluj, 375.000 de euro pe sezon. De altfel, mijlocaşul a fost disponibilizat de clujeni din cauza faptului că a refuzat o înjumătăţire a contractului său.

Peralta e considerat de Sabău drept unul dintre cei mai buni mijlocaşi din sezonul recent încheiat al Ligii 1. Argentinianul a fost prima opţiune pentru titularizare, în tur, pentru Antonio Conceicao.

 Şi Andrea Mandorlini a mizat pe jucătorul adus în Europa de Inter Milano în 2000, deşi în iarna trecută a fost adus la echipă Nicolae Dică.

3 goluri a înscris Peralta pentru CFR Cluj în sezonul 2009-2010

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
alex_sladaru
alex_sladaru  •  10 Iunie 2010, 18:19

daca-i asa,mai bn il aducem pe parvulescu la vaslui...

zunea
zunea  •  10 Iunie 2010, 16:22

1.Nu are ce cauta Sabou la vaslui! 2.Nu avem nevoie de "mosnegi" jucatori!! 3.375 000 euro? Cu banii astia pot fi adusi alti 2 jucatori de valoarea lu peralta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează