FOTBAL  »  Superliga  »  CFR A FĂCUT EVENTUL

Peralta dat afară de la CFR Cluj: "Am petrecut 2 ani frumoşi la CFR!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2010 00:00

Mijlocaşul argentian al celor de la CFR Cluj,  Sixto Peralta s-a despărţit în această dimineaţă de gruparea din Gruia. După 63 de meciuri în prima ligă şi cu 5 goluri marcate pentru CFR Cluj principalul motiv al despărţirii a fost salariul uriaş pe care mijlocaşul îl primea, peste 375.000 de euro, unul dintre celei mai mari salarii pe care clujenii le plăteau.

"Plec de la CFR Cluj! Am decis să ne despărţim de comun acord. Clubul a fost cel care mi-a propus să nu mai continui şi din sezonul următor la CFR Cluj, practic eu nu mai aveam ce să fac. Nu ştiu ce voi face în continuare, dar cu siguranţă voi analiza ofertele pe care le voi primi şi voi decide în privinţa viitorului meu. Am petrecut 2 ani frumoşi la Cluj şi le mulţumesc tutoror", a spus Peralta în exclusivitate pentru GSP.RO

Sixto Peralta (31 de ani) a debutat în Liga I în meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova, cîştigat de clujeni cu scorul de 4-1, pe 23 februarie 2008. În actual sezon Peralta a jucat 26 de meciuri dintre care 16 ca titular.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
 •  29 Mai 2010, 01:43

Nu mai conteaza care sunt cauzele plecarii lui Sixto, in momentul in care este luata deja decizia! personal, regret ca pleaca sa nu mai pomenesc de cat de rau mi-a parut de Pereira! Cred ca de cand e la Cluj m-a suparat, ca suporter, doar de doua ori din toate meciurile jucate, in rest, tot respectul! si mi-a fost tare drag cand a venit la decernarea inelelor de campion cu copilul:) Succes, Sixto!

 •  28 Mai 2010, 21:48
Postat de chaos1923 pe 28 Mai 2010, 16:40

tu te auzi cu tendinita acuta cronica ? :))))

macar sti ce inseamna ai bei pandele!!da un goagal search si afla!!inainte de a bolborosii niscaiva plescaiala!!

fotbalfan
fotbalfan  •  28 Mai 2010, 20:03
Postat de pe 28 Mai 2010, 17:59

am aflat de la cineva cu functie la cfr ca, vor veni sigur la echipa urmatorii: Eric de la Medias , Hora de la Bistrita, un portar italian de 23 de ani de la o echipa din serie B, Cassio de la Leira si un argentinian de la echipa de pe locul 3 din Argentina(mijlocas ofensiv, cica). astia vin sigur, apoi, se discuta intens pentru Brandan de la Urziceni, Wesley si Milanov de la Vaslui, Gangioveanu de la Craiova, Antal de la Galati si Radut de la Curtea de Arges.

hmm ?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează