FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Peralta, presat să accepte înjumătăţirea salariului

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

De cînd a venit la CFR, de Sixto Peralta s-a vorbit numai în relaţie cu salariul său, 375.000 de euro pe stagiune, cel mai mare din lotul clujenilor. Indispensabil în tur, Peralta a fost doar rezervă în meciurile din acest an, în locul său fiind preferaţi Nicolae Dică sau Ciprian Deac.

Un semnal clar pentru argentinian că trebuie să accepte o diminuare a contractului, dacă mai vrea să joace la CFR. Jucătorului i s-a transmis că va pleca în vară, dacă nu va accepta o remuneraţie conform cu noua politică salarială de la CFR, sub 200.000 de euro pe an.

Cu toate acestea, Andrea Mandorlini vrea să-l titularizeze în faţa lui Dinamo pe jucătorul de 32 de ani, în spatele atacanţilor Traore şi Yssouf Kone. Îngrijorarea antrenorului vizează compartimentul defensiv, acolo unde lipseşte Cadu. CFR va folosi, în premieră, cuplul de fundaşi centrali Piccolo - Alcantara.

ECHIPA PROBABILĂ
Nuno Claro - Panin, Piccolo, Alcantara, Leonardo - Dani - E. Dică, Peralta, Culio - Y. Kone, Traore

Team-building
Mandorlini a înţeles, se pare, reproşurile legate de munca sa la CFR. Antrenamentul de ieri a durat numai o oră şi jumătate, deşi de regulă o şedinţă de pregătire ţinea mai bine de două ore. Aseară, tehnicianul i-a invitat pe jucători la un restaurant clujean unde a făcut cinste cu o masă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează