FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Performanţa se plăteşte excelent la Petrolul » Bonus imens pentru clasarea între primele 4 în Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 29 iunie 2013 13:56

Consiliul Local Ploieşti a aprobat proiectul privitor la regulamentul de acordare a primelor de performanţă aferente contractului de asociere între FC Petrolul şi Asociaţia Comunitară "Lupii galbeni 2012", informează Mediafax.

Autorităţile locale s-au angajat să premieze clubul cu două milioane de euro pentru o clasare în primele patru echipe ale Ligii I şi un milion de euro pentru cîştigarea Cupei României.

Ca o comparaţie, steliştii vor primi cîte 100.000 de euro de jucător doar dacă se califică în grupele Ligii Campionilor.

Pe statele de plată înaintate de club se regăsesc 37 de nume: 27 jucători şi 10 membri ai staff-ului. Între cei care vor beneficia de premiere apar şi doi dintre jucătorii care au părăsit echipa în iarnă: George Galamaz şi Daniel Opriţa.

Lista completă îi cuprinde pe Achim, Alcenat, Bokila, Bornescu, Boudjemaa, Ad.Cristea, Cristescu, Galamaz, Geraldo, Grecu, Grozav, Guilherme, Hamutovski, Hoban, Marinescu, Morar, Mojica, Mustivar, Naziri, Neag, Opriţa, Povilas, Romario, Renan, Souvadet, Yamissi, Hamza - jucători, Comin Contra, Laurenţiu Roşu, Dumitru Jipa (antrenori), Claudiu Stamatescu (medic), Giovanne Melchiorre, Francisco Martinez (preparatori), Răzvan Negoiţă, Florin Costache (masori), Marius Nicolae (manager sportiv), Cristi Vlad (team manager) - staff.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
lgfpp
lgfpp  •  30 Iunie 2013, 12:31

mah frate eu unu vad ca aici sunt ofensati dor cei din alte orase... atata timp cat s-a votat in consiliul local premierea echipei ptr-u performanta si promovarea Ploiestiului in europa prin fotbal chiar nu vad care e problema voastra... si stati voi linistiti ca in Ploiesti sunt multe proiecte de mare amploare car vor demara curand se fac multe pe langa asta sa nu se planga nimeni... si ptr-u cei care nu stiu Ploiesti Prahova e intre primele orase judete din tara ca PIB pe cap de locuitor si buget asa ca nu va mai bateti voi capu aiurea!

hammer90
hammer90  •  30 Iunie 2013, 12:19

alo nu e nimeni acolo?pai cum sa cum sa dai atatia bani din bani statului.nu aveti someri nu aveti oameni fara case nu aveti orfelinate sau de reparat niste drumuri.atunci hai sa ia toate primariile bani din buget ca sa dea la fotbalisti.organele abilitate trebuie sa ia masuri ,in primul rind din respect pentru oameni care platesc impozite in ploiesti.nu e corect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lgfpp
lgfpp  •  30 Iunie 2013, 12:16

foarte bine... daca ar sustine toate primariile echipele lor am avea si noi un fotbal mai bun!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează