FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Perioadă infernală pentru FCSB » Ce se va întâmpla cu formaţia lui Dică şi care este marele dezavantaj faţă de rivale

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2017 16:30

Urmează două săptămâni incendiare pentru FCSB, care va avea de jucat 5 partide în ritmul joi-duminică-joi-duminică.

Becali a fost inspirat când a decis să completeze lotul cu fotbalişti pe care i-a cumpărat în ultimele zile de mercato. Va urma cea mai intensă perioadă pe care echipa o va avea de parcurs din toată această jumătate de sezon. De joi, timp de două săptămâni, FCSB are programate nu mai puţin de 5 meciuri! Se va juca non-stop, în ritmul joi-duminică-joi-duminică-joi.

Se va începe cu meciul de Europa League, după care, la mijlocul săptămânii viitoare, e programată etapă intermediară.

Şi nu doar că programul e extrem de aglomerat, dar vor urma două meciuri-cheie în campionatul regulat. Derby-urile cu CFR, în deplasare, şi cu Dinamo, pe Arena Naţională, se vor disputa într-un interval de 3 zile! Duelul cu Dan Petrescu e joia viitoare, în timp ce ciocnirea cu roş-albii se va produce duminică, 24 septembrie! 

Steaua, dezavantaje mari faţă de rivale

Nu doar că trupa lui Dică e singura care are de jucat 5 meciuri, cu două în plus faţă de contracandidate, dar şi programarea în Liga 1 îi aduce un mare dezavantaj. De exemplu, înaintea marelui derby cu Dinamo, va avea cu o zi mai puţin de refacere faţă de Contra şi compania. 

Programul celor 3 rivale la titlu în următoarele două săptămâni

Cum arată programul FCSB

Data Meciul
14 septembrie: Plzen (a)
17 septembrie: Mediaş (a)
21 septembrie: CFR (d)
24 septembrie: Dinamo (a)
28 septembrie: Lugano (d)

Cum arată programul lui CFR

Data Meciul
17 septembrie: Chiajna (d)
21 septembrie: Steaua (a)
25 septembrie: Astra (d)

Cum arată programul lui Dinamo

Data Meciul
16 septembrie:
Craiova (d)
20 septembrie: Chiajna (a)
24 septembrie: Steaua (d)

N-au legat 3 victorii

S-a jucat mai mult de o treime din sezonul regulat, iar Steaua n-a reuşit, în cele 9 etape, să lege sub nici o formă 3 succese. A reuşit doar două "duble" victorioase: 2-1 cu Voluntari şi 1-0 la Timişioara, în chiar debutul campionatului, apoi 2-1 cu Juventus şi 2-0 cu Botoşani, înainte de întreruperea Ligii 1 pentru confruntările echipei naţionale! 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
adyy25
adyy25  •  12 Septembrie 2017, 21:46

Dar Dinamo nu joaca si ea din 3 in 3 zile?

sexilian
sexilian  •  12 Septembrie 2017, 19:30

ati adunat tot si va lamentati,sau ambalatorii de peste va pun vorbe-n gura...........da-ti acatiste,stie mataru cum se face si cruci mari......daca luati doua puncte sunteti in grafic si peste..

stelbz
stelbz  •  12 Septembrie 2017, 17:33

Eu cred ca dupa cele 5 partide pe care echipa le are se va trage linie si in functie de rezultate Dica va continua sau nu ca antrenor. Desigur ca toti vrem victorii in toate partidele dar chiar daca cu Plzen nu va fi un rezultat pozitiv, celelalte 4 sunt vitale pentru echipa si pentru antrenor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează