FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

Perle din arhiva foto GSP » Master Chef Gică! GSP l-a vizitat acum 15 ani pe Popescu în Germania

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 mai 2017 00:00

După experiența nefastă de la Dinamo, din sezonul 2002 - 2003, când Gică Popescu a bifat doar 8 meciuri, "Baciul" a decis să plece încă o dată din România.

A ales pentru finalul carierei sale o echipă din Germania, Hannover 96, acolo unde a și pus ghetele în cui după ce-a jucat în 13 partide și a marcat un singur gol.

Gică și Luminița Popescu au primit o echipă a Gazetei în Germania, iar fotografia de mai sus e de acum 15 ani, avându-l în rolul bucătarului pe olteanul din Calafat, după ce făcuse cumpărăturile la un supermaket din zonă alături de soția sa, cu care are doi copii: Maria și Nicholas.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Mai 2017, 10:05

steaua: curaj respect onoare = bancul zilei :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează