FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

Perle din arhiva foto GSP » O poveste de iubire: Cristi Borcea, alături de prima lui soție

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2017 00:00

Cristi și Mihaela Borcea au fost căsătoriți timp de 23 de ani, dar au decis să se despartă în urmă cu 6 ani atunci când fostul acționar al clubului Dinamo s-a îndrăgostit de altcineva.

Imaginea de astăzi a fost realizată în 2002, atunci când cei doi au participat la un botez al unor buni prieteni de familie.

În cei 23 de ani de relație Cristi și Mihaela au făcut trei copii, doi baieți (Patrick și Mihai Angelo), dar și o fată (Antonia Melissa).

Între timp, Borcea a divorțat și de-a doua sa soție, Alina Vidican, iar în prezent are o relație cu Valentina Pelinel.

Momentan, fostul om de fotbal este încarcerat în penitenciarul Poarta Albă, condamnat în "Dosarul Transferurilor".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 Mai 2017, 13:13
Postat de Costel Tudor pe 25 Mai 2017, 12:33

Eu va propun sa merge ti la Rahova ,sau la alte penitenciare si zilnic sa promovati cate un puscarias ca exemplu pt. tineretul din Romania !!! Sunteti sub orice critica !

Borcea a adus multe pentru fotbalul din Romania. Plus ca a crescut si natalitatea care era in scadere. Borcea merita statuie in fata stadionului din Stefan cel Mare.

485809194904413
Costel Tudor  •  25 Mai 2017, 12:33

Eu va propun sa merge ti la Rahova ,sau la alte penitenciare si zilnic sa promovati cate un puscarias ca exemplu pt. tineretul din Romania !!! Sunteti sub orice critica !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close