FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER PARAFAT

Peruanul Castillo s-a speriat de antrenamentele tip Bayern pe care le comandă Dorinel

Daniel Chavez Castillo a jucat 10 partide pentru naţionala Peru
Daniel Chavez Castillo a jucat 10 partide pentru naţionala Peru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2011 17:45

Transferul atacantului Daniel Chavez Castillo la Oţelul a fost parafat în această după-amiază, după ce peruanul de 23 de ani şi-a pus semnătura pe un contract pe trei ani. Fost jucător al celor de la Bruges, Castillo a evoluat în ultimul sezon la Westerlo.

Încîntat de primirea de la Poiana Braşov, unde Galaţiul efectuează primul cantonament al verii, fotbalistul care va primi un salariu de 200.000 de euro, oferit şi pentru că nu s-a plătit nici un ban pentru transfer, s-a speriat cînd i s-a povestit ce fel de antrenamente face Dorinel Munteanu. "Foarte tari, după modelul celor de la Bayern, dar care ne prind foarte bine în timpul campionatului", i-a spus argentinianul Viglianti, cel cu care stă în cameră şi îl pune la curent cu ce are voie să facă şi ce nu.

Castillo, înalt de 1,75 metri, este căsătorit cu o belgiancă cu care are o fetiţă de doi ani şi jumătate, iar familia va veni să locuiască alături de el în oraşul de la Dunăre. "Pentru mine, să joc în Liga Campionilor este o realizare extrem de importantă", a afirmat jucătorul adus în România de impresarul Ana Maria Prodan.

Peruanul, care a aflat că Dorinel nu-i permite să se prezinte la antrenamente cu cercelul în ureche, speră să nu fie singurul peruan de la Galaţi, pentru că Dorinel Munteanu monitorizează încă un vîrf de aceeaşi naţionalitate cu Daniel Chavez Castillo.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
mariuscosmin
mariuscosmin  •  23 Iunie 2011, 07:27

@marian79iulian UITE UN OM DESTEPT !!

george92
george92  •  22 Iunie 2011, 21:33

Iti dai seama nevastasa belgianca, cand o veni in Romania, la saracia asta...el poate isi mai aduce aminte cum e la el acasa, dar ea...ni vreau sa-mi imaginez ce fitze are :)). Oricum, bine ai venit la Otelul.

tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  22 Iunie 2011, 21:26

Felicitari Dorinele , pentru seriozitate si munca!!! Succes!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează