FOTBAL  »  Superliga  »  OTELUL

Petre Grigoras:

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2007 00:00

Grigoras promite ca galatenii vor lupta pe viata si pe moarte cu Trabzonspor

Simbata, Otelul s-a calificat, fara emotii, in turul III al Cupei UEFA Intertoto, unde va intilni formatia turca Trabzonspor. Antrenorul Petre Grigoras a explicat evolutia spectaculoasa a galatenilor si a vorbit despre sansele echipei sale in Europa.

- Domnule Grigoras, v-ati temut de bosniacii de la Slavija?
- Nu mi-a fost frica de formatia din Sarajevo, dar am avut ceva emotii deoarece a trebuit sa improvizez in defensiva, unde am jucat cu doi mijlocasi, Giurgiu si Silviu Ilie. Am fost sigur insa ca daca vom avea rabdare, vom cistiga meciul si consider ca victoria este suta la suta meritata, la fel si calificarea.

- Cum va explicati revenirea Otelului, dupa ce in partidele amicale ati bifat mai multe esecuri, cu Dinamo, cu Farul si cu Dacia Mioveni?
- Cred ca in perioada de pregatire elevii mei nu s-au concentrat cum ar fi trebuit, dar chiar si la partidele cu Dinamo si Mioveni, cind am pierdut la scor, ne-am creat foarte multe ocazii. Insa, la fel ca si in prima repriza cu bosniacii, am ratat foarte mult. Dar eu am avut mereu incredere in baieti si ii felicit pentru jocul spectaculos de simbata!

- De goleadorul Jula ce ziceti?
- Emil este un jucator care a crescut de la meci la meci. Ma bucur sa vad ca isi continua forma buna din sezonul trecut. De cind l-am adus, am zis ca are stofa de fotbalist, timpul va decide daca am avut dreptate sau nu.

- Urmeaza Trabzonspor, cine credeti ca este favorita?
- Trebuie sa fim sinceri si sa recunoastem ca turcii pornesc cu prima sansa. Trabzonspor este o trupa experimentata, cu un buget mult peste al nostru, dar eu sper sa-i eliminam. In fotbal orice este posibil. Va reveni Nogo, care a fost suspendat, de asemenea, noile achizitii Jelev si Ratnikov vor avea drept de joc. Am incredere in baietii mei si consider ca la meciurile cu Trabzonspor isi vor arata adevarata valoare.

- In Liga I vreti sa va clasati mai sus de locul 5, cum ati reusit anul trecut?
- Orice antrenor isi doreste in fiecare an mai mult. Dar, dupa ce am vazut ce investitii s-au facut in Romania, recunosc ca ne va fi greu sa repetam clasarea de anul trecut. Chiar si asa, va asigur ca Otelul va fi un adversar dificil pentru echipele puternice care se bat la titlu si sint sigur ca vom furniza citeva surprize si in acest campionat.

Labukas, Jula si Kim, trei dintre oamenii ce fac spectacol la Galati


Otelul. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3
Slavija Sarajevo (Bosnia). . .. . . . . . . . . 0
Au marcat: E. Jula (31, 41), G. Paraschiv (70)
Otelul: Gribauskas - Giurgiu, S. Ilie, Sirghi, Semeghin - J. Szekely, G. Paraschiv, Kim, Labukas (75 Boghiu) - D. Stan (80 Cirjan), E. Jula (83 Elek). Antrenor: Petre Grigoras

"Sint adeptul fotbalului-spectacol. Indiferent daca pierd sau cistig, vreau sa joc fotbal care sa atraga lumea la stadion"
Petre Grigoras

"Vreau sa trecem de Otelul, urmatoarea noastra adversara, si sa ajungem in Cupa UEFA"
Ibrahima Yattara, fotbalist Trabzonspor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează