FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA, SÎMBĂTĂ, LIVE VIDEO PE GSP.RO SI ANTENA 1, ORA 17:00

Petre Grigoraş: "Ca să-i batem, trebuie să fim la 120%. Dar se înmulţesc absenţele"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Antrenorul Petre Grigoraş spune că pentru a putea învinge pe Steaua, echipa sa trebuie să se autodepăşească. "Ar fi ceva pentru să mai stopăm liderul după nouă victorii la rând. Onoare şi mândrie. Întâlnim cea mai în formă echipă din campionat şi pentru a reuşi trebuie să jucăm la 120% din potenţial şi să mai avem şi şansă. Putem să-i oprim, jucătorii sunt foarte încrezători, nu au nimic de pierdut, au doar de câştigat. Nu sunt plătit de CFR sau Steaua, sunt plătit de Oţelul, avem un obiectiv, mai putem prinde Intertoto, trebuie să câştigăm pentru noi", a declarat Grig.

Antrenorul Oţelului are mari probleme de efectiv pentru partida de sâmbătă, în special în defensivă: "Absenţele din zonele laterale se înmulţesc. După Gado, Sârghi şi Brujan, acum a apărut şi entorsa de la genunchi a lui Giurgiu. Nici Szekely nu s-a antrenat la maxim, dar măcar pe el sperăm să-l putem avea sâmbătă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
 •  18 Aprilie 2008, 13:10

ca sa i batem pe steaua trebuie sa jucam fara JULA si mai avem o sansa ........ altfel mie frica sa nu vedem scorul etapei la galati :-S

 •  18 Aprilie 2008, 10:36

O sa fie un meci distractiv, poate chiar frumos, dar otelul nu prea are sanse din pacate , vorbim de steaua totusi, au un sfarsit extraordinar de campionat. Hai sa nu ne mai facem sperante, sunt sanse foarte mari sa piarda otelul. Pana la urma Forza Otelul!

 •  18 Aprilie 2008, 06:10

Daca ai nevoie de cursuri,laboratoare,seminarii,le gasesti aici.In plus ai un forum cu discutii inteligente,si alte sectiuni interesante.Daca vrei un domeniu gratuit posteaza la noi pe forum.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează