FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Prima reacție a lui Petre Grigoraș, după ce și-a pierdut fratele, ucis de Covid-19: „Oameni buni, nu e de glumă!”

Petre Grigoraș
Petre Grigoraș

Articol de - Publicat marti, 31 martie 2020 23:54

Petre Grigoraș, antrenorul Forestei, spune că bărbatul de 59 de ani nu avea nicio afecțiune mai veche, însă a tratat cu lejeritate o răceală, apoi a contractat virusul, n-a mers la timp la control, iar în foarte scurt timp a murit.

- Bună seara, domnule Petre Grigoraș! Condoleanțe...

- Numai bună nu e... Mulțumesc!

- V-am sunat intrigat și de o declarație a dumneavoastră, cum că fratele Gheorghe ar fi fost înmormântat fără preot, fără rude care să asiste la procesiune, fără...

- Stop, stai! Am văzut și eu aberația asta preluată de toată lumea, inclusiv de voi, la Gazetă, de televiziuni, cum - Doamne, iartă-mă! să se fi întâmplat așa ceva?

- Păi, era declarația dumneavoastră.

- Da, preluată de pe nu știu ce site... Am fost sunat de multă lume de dimineață, după ce Gheorghe a decedat, însă o asemenea enormitate nu puteam spune. În primul rând, declarația a apărut în online înainte chiar să-l băgăm pe bietul frate-miu în groapă... Cum puteam zice că a fost înmormântat fără slujbă, când înmormântarea nici nu începuse?

- Am priceput. Până la urmă, cum a fost?

- Cum e în situații de urgență, cu numai câțiva oameni de față. Preotul, dascălul și 4-5 persoane apropiate.

- Soția, copiii celui decedat?

- Nu, ei au fost băgați în carantină, n-au voie să iasă afară.

- Dar suferea de ceva? Avea vreo boală mai veche?

- Absolut deloc! Soția lui este asistentă medicală, îl ducea la controale destul de des. Era un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, puternic, care toată viața a muncit pentru ce a strâns. În comparație cu el, eu sunt cel mai mare puturos.

- Și-atunci? Avea 59 de ani, teoretic în plină vigoare...

- Da, împlinise 59 de ani pe 7 martie. Ce să zic, a fost și greșeala lui. În ultima vreme, atât el, cât și cei din familia lui au avut gripă din asta obișnuită. Știi cum se întâmplă, îi trece unuia și începe celălalt.

- Și?

- La un moment dat, el s-a simțit iar prost. Probabil că luase virusul ăsta. A zis că nu-i nimic, că-i trece... Doar că nu i-a trecut, lucrurile s-au complicat foarte repede. Când s-a dus la spital era deja prea târziu. A intrat rapid în comă și, din nefericire, n-a mai scăpat!

- Șocantă moarte. Și foarte rapidă!

- Așa e. Din păcate, am aflat pe pielea noastră că nu e de joacă deloc cu virusul ăsta! Dacă mă aude cineva, fac un apel: oameni buni, nu vă jucați cu viața voastră!

"E al doilea frate pe care îl pierd în decurs de doi ani... La primul ne așteptam, avea cancer, dar la Gheorghe niciodată! Aș fi zis că trăiește 100 de ani, la cât de puternic părea"
Petre Grigoraș

Strigătul disperat al lui Droppa, un străin captiv în România: „Soția trebuie să nască, fata mă întreabă «Tati, de ce nu vii acasă?». Îmi vine să urlu”

SUA a depășit China la numărul de decese din cauza coronavirusului: „Nu au luat de la bun început criza în serios”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
749913671784643
Razvan Marcel  •  02 Aprilie 2020, 02:03

Nu sunteți în stare sa dați o știre adevărate, toate le dați pe surse și din auzite.

paul801
paul801  •  31 Martie 2020, 23:26

pai cum era cu verificarea stirilor inainte de a fi postate? vi s-au imbolnavit ''sursele''? jurnalism pe genunchi, sau in genunchi, cum va place...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează