FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - PANDURII 3-2

Petre Grigoraş: "Penalty-ul l-a făcut Robert Dumitru, a fost o invenţie" :X

Petre Grigoaş
Petre Grigoaş

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 noiembrie 2011 19:18

Antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş, a vorbit despre înfrîngerea dramatică suferită în faţa echipei FC Vaslui, scor 2-3.

Citeşte aici mai multe detalii şi vezi o galerie foto de la meci!

"Meritam un rezultat de egalitate, chiar dacă adversarii au condus şi cu 2-0. Din păcate, nu am reuşit să ţinem de rezultat nici măcar un minut. S-a întîmplat acest lucru şi la Tîrgu-Mureş. Noi oricum facem o reclamă bună acestui sport. Neatenţia a dus la golul primit în final.

Echipa Vasluiului valorează de 5 sau de 10 mai mult ca a noastră. Fotbaliştii noştri aveau lacrimi de supărare şi de nervi după joc. Fiecare jucător îşi reproşa anumite lucruri, eu nu am avut de făcut nici un reproş după un astfel de joc. Lucrurile acestea, precum lipsa marcajului, nu se pot pregăti în timpul săptămînii. Am avut şi alte situaţii de a marca în afara celor două goluri. Ca şi etapa trecută, am jucat mai bine, dar punctele au rămas la adversari. Este clar că am fost echipa mai bună.

Sînmărtean a fost acolo, dar penalty-ul l-a făcut Robert Dumitru. M-au sunat persoane care mi-au spus că Voiculeţ a lovit mingea. A fost o invenţie, nu a fost penalty. Cu atît mai mult este de lăudat efortul jucătorilor, de a reveni după 0-2", a spus Petre Grigoraş la televiziunea sportro.

Citeşte şi: Radio GSP: Pandurii au contestat arbitrajul lui Robert Dumitru: "A dictat eronat penalty pentru Vaslui"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ioanemanuel
ioanemanuel  •  21 Noiembrie 2011, 09:04

Un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil , dar nefolositor pentru ambele echipe , Pandurii au puterea sa prina un loc 4 sau 5 sunt convins . Oricum ar fi , eu tot ma uit la meciurile lor , indiferent cu cine ar juca , joaca spectaculos .

badseed
badseed  •  20 Noiembrie 2011, 23:17

din nou Robert Dumitru arbitrează pe Vaslui, din nou 'greşeşte' - ăsta de cine are nevoie să-l dea de pământ, că Ion Crăciunescu doar n-o să-l dea afară pe arbitrul de casă al amicului Porumboiu...

unoxte
unoxte  •  20 Noiembrie 2011, 20:32

Bravo lor , pandurilor, fruntea sus si mergem mai departe, lumea se uita cu placere la meciurile voastre chiar si atunci cand pierdeti ... se vad foarte clar greselile arbitrilor atunci cand jocul este frumos ... forza Pandurii Tg-Jiu

Vezi toate comentariile (6)
Comentează