FOTBAL  »  Superliga  »  DECES

Vestea morții lui Emil Jula i-a șocat pe foștii colegi și antrenori: „E un an blestemat!”

Emil Jula
Emil Jula

Articol de - Publicat sambata, 22 august 2020 14:59 / Actualizat sambata, 22 august 2020 16:12

Fotbalul românesc a fost zguduit de vestea morții lui Emil Jula. Fostul atacant, retras din activitate în urmă cu 2 ani, a suferit un infarct în Germania în această dimineață.

Petre Grigoraș (55 de ani), antrenorul lui Emil la Oțelul Galați între 2006 și 2008, în cea mai bună perioadă a carierei sale, s-a bucurat de o relație foarte bună cu regretatul fotbalist, astfel că vestea decesului său l-a cutremurat.

„Cuvintele sunt de prisos, e o veste care m-a lovit ca un trăsnet. Un băiat extraordinar, am avut o relație foarte bună cu el. La Oțelul a avut o perioadă foarte bună, poate cea mai bună din cariera sa, a fost și golgheter. Nu a avut niciodată astfel de probleme, dar se pare că astea tind să apară după ce te lași de fotbal... Nu știu ce pot să zic. Dumnezeu să-l odihnească!”, a declarat Petre Grigoraș pentru GSP.ro.

Chiar în urmă cu câteva zile m-am uitat la meciul cu Trabzonspor (2-1 pentru Oțelul), din Cupa Intertoto din 2007, în care Emil a obținut un penalty și l-a și executat tot el, în minutul 90 (n.red. 88). Un fotbalist și băiat extraordinar - Petre Grigoraș, pentru GSP.ro

În sezonul 2007/2008, Emil Jula a fost al doilea golgheter al campionatului intern, reușind să înscrie de 17 ori pentru Oțelul. La finalul sezonului, performanțele excepționale i-au adus un transfer la Energie Cottbus, în Germania.

Sergiu Radu: „Am pierdut al doilea prieten!”

Sergiu Radu (43 de ani), coechipier cu Emil la Energie Cottbus între 2009 și 2011, a reacționat după trecerea în neființă a lui Emil, căruia i-a fost prieten apropiat.

„Dumnezeu să te odihnească în pace bunul meu prieten și coleg! Nu îmi vine să cred că ai plecat așa de repede dintre noi. Anul acesta parcă este blestemat, am pierdut al doilea prieten după Gică (n.red. Gheorghe Martin Tudor) în interval de doar câteva luni... amândoi foști sportivi de performanță care ne părăsesc așa devreme. Condoleanțe familiei”, a scris acesta, pe contul său de Facebook.

Martin Tudor a murit după un infarct! Fostul portar al Stelei avea 43 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1053752691340190
Tavi Crucifix  •  22 August 2020, 23:27

Dumnezeu sa`l odihneasca in pace . !!

remarque
remarque  •  22 August 2020, 22:56

Un U-ist pleaca spre ceruri la o varsta tanara. Emil a fost un jucator bun si un om adevarat. Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca Emil Jula!

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  22 August 2020, 20:47

Dumnezeu să-l odihnească!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close