FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Petre Grigoraș, detalii în premieră despre un episod straniu: „Am plecat de pe bancă pentru că am simțit că am fost trădat de jucători”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2022 22:30 / Actualizat miercuri, 30 martie 2022 22:38

Petre Grigoraș a vorbit la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” despre un episod straniu. În 2010, antrenorul de 57 de ani a plecat de pe bancă în timpul unui meci Poli Iași - FC Vaslui 1-3. 

La conferința de presă de după partidă, Grigoraș a declarat că i-a fost rău și din acest motiv a ales să plece de pe bancă. Acum, dezvăluie adevărul și a mai mărturisit că a refuzat să participe la un blat în Bulgaria, apoi a fost lăsat în afara lotului pentru că nu a acceptat directivele trasate de conducere.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Grig, vreau să discutăm despre meciuri trucate.

- Meciuri aranjate? Ca antrenor, nu.

- Ca jucător?

- Era perioada în care existau reciprocități, știți foarte bine. Cine nu le recunoaște minte. Existau, am jucat în acea perioadă, deci înseamnă că am făcut parte din acele meciuri. Ca antrenor însă, doar dacă s-a făcut ceva fără știrea mea. Cu 2-3-4 jucători e posibil. Nu pot să bag eu mâna-n foc.

- Dar ai avut senzația că ai fost trădat?

- Am avut impresia că m-au trădat jucătorii și nu mă feresc să o spun. La un meci am plecat de pe bancă. S-a întâmplat acum 12 ani, la Poli Iași - Vaslui 1-3. Am plecat de pe bancă pentru că am simțit că am fost trădat.

- Ești sigur, sigur?

- Nu pot să certific sută la sută sau cine anume, dar dădusem niște indicații foarte clare la anumite faze unor jucători și ei au făcut exact pe dos. Lucrul acesta m-a determinat să plec de pe bancă și să spun că mi-a fost rău.

Petre Grigoraș, detalii în premieră despre un episod straniu: „Am plecat de pe bancă pentru că am simțit că am fost trădat de jucători”
Georgian Păun (stânga), în duel cu Paul Papp, a marcat singurul gol pentru ieșeni în acel duel cu FC Vaslui

- În ce minut?

- În minutul 75 era, spre final. Așa am simțit în momentul ăla că trebuie să fac. N-am avut o certitudine, doar o bănuială ... Acum cred că am făcut o greșeală când am plecat de pe bancă. Nu trebuia să părăsesc așa echipa și acum regret.

- Și în Bulgaria?

- Au încercat unii să facă. Eu eram la Dobrudja Dobrich și am povestit-o în Bulgaria după 30 de ani, unui ziar. Aveam un meci cu Etar Veliko Târnovo în Cupă și sâmbăta iar, în campionat, ambele pe teren propriu. Conducătorii, din ce-am înțeles eu, au căzut de acord să facem egal în ambele meciuri. Noi nu aveam probleme cu retrogradarea, dar ei prindeau cupele europene.

- Și ce s-a întâmplat?

- Am făcut meci egal în turul Cupei, 1-1, iar în campionat mi-au zis și mie ce trebuie să facem, dar le-am zis că nu mă interesează. Am dat trei goluri și i-am bătut cu 3-0! Niște goluri cu niște execuții de pe altă planetă, nu cred că am mai dat așa ceva în carieră. Ăștia se dădeau la o parte să dea gol, dar de frica suporterilor n-au mai putut să facă nimic. La returul de Cupă nu m-au mai luat, m-a lăsat antrenorul acasă, că mă așteptau tâlharii acolo. În rest, n-au existat astfel de meciuri.

VIDEO Vezi toată emisiunea cu Petre Grigoraș

Citește și:

Mihaela Buzărnescu denunță relația abuzivă cu Marco Dulca: „Insulte, umilințe, acuzații. Toate lucrurile produse de imaginația lui”
DESPĂRȚIRE
Mihaela Buzărnescu denunță relația abuzivă cu Marco Dulca: „Insulte, umilințe, acuzații. Toate lucrurile produse de imaginația lui”
Momente grele pentru Ovidiu Hațegan! Arbitrul de 41 de ani a suferit un infarct și a fost operat de urgență la Timișoara
ARBITRAJ
Momente grele pentru Ovidiu Hațegan! Arbitrul de 41 de ani a suferit un infarct și a fost operat de urgență la Timișoara

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează