FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Petre Marin: "Aş continua la Steaua"

Articol de , - Publicat miercuri, 26 mai 2010 00:00

Petre Marin recunoaşte că are deja o ofertă de la Urziceni, dar aşteaptă discuţia decisivă cu Argăseală, fiindcă speră să mai joace pentru roş-albaştri.

Steaua e pe cale să facă istorie: dacă-l păstrează pe Petre Marin, îşi asigură serviciile celui mai bătrîn jucător care a evoluat în roş-albastru în ultimul deceniu! Fundaşul lateral împlineşte 37 de ani în septembrie, deci, dacă ar continua în Ghencea şi în sezonul viitor, ar încheia stagiunea la aproape 38 de ani! Extinderea contractului său, scadent peste o lună, depinde doar de conducerea clubului.

Petre Marin ar vrea să semneze o nouă înţelegere, deşi păstrează disponibilă şi varianta Urziceni. Apărătorul a povestit în emisiunea "Zona verde", de la GSP TV:  "Am discutat cu cei de la Unirea, dar aştept să mă întîlnesc şi cu Argăseală înainte de a hotărî cu cine semnez". Un argument în favoarea rămînerii sale în Ghencea l-ar reprezenta numirea lui Piţurcă în funcţia de antrenor: "Piţi şi MM Stoica sînt oamenii care m-au adus la Steaua. Au avut o contribuţie importantă pentru cariera mea".

"Linia defensivă cu mine, cu Ogăraru, cu Goian şi cu Ghionea a fost cea mai omogenă. Puteam juca şi cu ochii închişi în formula aceea!"
Petre Marin, fundaş Steaua

"Florentin Petre a fost adversarul direct cel mai greu pe care l-am întîlnit în campionat. Dar dintre toţi fotbaliştii împotriva cărora am evoluat, m-a impresionat Beckham"
Petre Marin, fundaş Steaua

37 de ani avea Dorinel Munteanu în 2005, cînd a plecat de la Steaua. Petre Marin va fi mai bătrîn cu 8 luni la finele stagiunii viitoare

136 de meciuri a jucat Petre Marin pentru Steaua, doar în Liga I. În total, are 448 de partide în primul eşalon, în care a debutat în 1993, pentru Sportul Studenţesc

Petre Marin în sezonul încheiat:
- A jucat 29 de meciuri, dintre care 28 ca titular
- A fost de 24 de ori fundaş stînga, de trei ori fundaş dreapta şi o dată stoper
- A marcat un gol şi a încasat 8 cartonaşe galbene
- Media notelor lui, 6,00, îl plasează pe locul al 8-lea între stelişti

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  26 Mai 2010, 11:01

Ar trebui sa ramana,mai joaca din 2 in 2 saptamani si la final sezonului sa devina director sportiv.Merita Petrica,tot respectul pentru el si pentru caracterul sau.

tatutzu
tatutzu  •  26 Mai 2010, 03:41

pot sa va recomand un joculet funny? erepublik.com/en/referrer/dsturzoiu e super mistok jocul. te antrenezi, lupti pt tara ta, muncesti pentru altii happy) candidezi la congres plus multe altele

 •  26 Mai 2010, 02:09

Felicitari, iti doresc ce e mai bun, indiferent ce vei face mai departe, ti-ai facut datoria cu prisosinta!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează