FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Petrecăreții de la Dinamo au fost acoperiți de un jurnalist » Cine e cel care s-a legitimat în fața polițiștilor ca să-i scape de probleme pe jucători

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 09:00

Bărbatul care a fost legitimat de poliție la scandalul de la Piatra Neamț ar fi reporterul Ovidiu Ionescu, de la Telekom Sport.

Filip, Nedelcearu, Costache și Dudea au băut în noaptea dinaintea meciului de Cupă cu Aerostar Bacău, de la Piatra Neamț. Petrecăreții au făcut scandal în camera de hotel și au deranjat pe ceilalți oameni cazați, aceștia chemând într-un final poliția.

O persoană neidentificată, în vârstă de 38 de ani, conform informațiilor oficiale oferite, s-a legitimat în fața polițiștilor. Surselor GSP susțin că aceasta ar fi Ovidiu Ionescu, reporter Telekom Sport. Ionescu, care în decembrie va împlini 36 de ani, a fost trimis în Moldova pentru a comenta partida Aerostar Bacău - Dinamo, 0-1. Ionescu ar fi petrecut cu Steliano Filip și compania și a decis să vorbească el cu poliția pentru a-i scăpa de probleme pe fotbaliști.

Jurnalistul nu a putut fi contactat ieri, deși reporterii Gazetei l-au sunat în mod repetat și i-au dat și mai multe mesaje. Vlad Enăchescu, director general Telekom Sport, a comentat informația pentru GSP: "În acest moment nici nu pot să confirm și nici să infirm această informație. Vom face o anchetă internă pentru a vedea exact despre ce este vorba, dacă este vorba despre ceva". 

"În dimineaţa zilei de joi a fost primită o sesizare pentru tulburarea liniştii publice la hotelul respectiv. A fost identificată o persoană de 38 de ani care a dat muzica prea tare. Persoana respectivă a fost avertizată"
Elena Bulgărea, purtător de cuvânt I.P.J. Neamț

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  02 Noiembrie 2017, 07:42
Postat de poli_4_ever pe 01 Noiembrie 2017, 16:00

Iti dai seama cat de obiectiv comenteaza meciurile dupa ce bea cot la cot cu jucatorii unei echipe. O rusine de asa-zis jurnalist si ca el sunt inca multi la noi

Lasa, ca aia de la Telekom fostul Dolce au niste specimene de te apuca plansul! E unul in special, care la fiecare fraza pe care o zice, adauga cate o corectura! era aseara la meciul Napoli-Manchester city , nu stiu cum il cheama! "Napoli ataca steril!" "biiine, nu ca ar fi atacat vreodata altfel!" si altele de genu` asta! dar la fiecare faza, el e radion erevan ! orice zice se continua cu "biiine....nu ca rata impunge,ea macane si fuge!"

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  01 Noiembrie 2017, 16:12

Mie mi-a placut mai mult cand Torje, Ropotan si Pulhac au cantat "Steaua e numai una ! " :))))) Intrati pe google si scrieti : Torje canta Steaua e numai una ! ca sa va amuzati :)))

poli_4_ever
poli_4_ever  •  01 Noiembrie 2017, 16:00
Postat de mariussilviu pe 01 Noiembrie 2017, 11:11

misto, comentatorii sprițuiesc cu practicantii de fotbal pina in zori....

Iti dai seama cat de obiectiv comenteaza meciurile dupa ce bea cot la cot cu jucatorii unei echipe. O rusine de asa-zis jurnalist si ca el sunt inca multi la noi

Vezi toate comentariile (16)
Comentează