Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2024 21:12 / Actualizat luni, 15 ianuarie 2024 11:38

Dinamo continuă să se afle în cea mai complicată perioadă din istoria sa, însă chiar și așa voia bună nu a lipsit din cantonamentul din Antalya al „câinilor roșii”.

Elevii lui Zeljko Kopic și-au ales câte o melodie preferată care să le amintească de perioada de pregătire petrecută în „Țara Semilunei”, iar fanii de la Tribuna Dinamo au alcătuit un mixtape cu piesele respective.

Radu Drăgușin a debutat oficial pentru Tottenham pe Old Trafford, la 2-2 cu Manchester United » Cum s-a descurcat românul
MANCHESTER UNITED - TOTTENHAM 2-2
Radu Drăgușin a debutat oficial pentru Tottenham pe Old Trafford, la 2-2 cu Manchester United » Cum s-a descurcat românul

Dinamoviștii și-au ales câte o piesă de suflet

Fundașul stânga Costin Amzăr (20 de ani) a ales maneaua cântată de Costel Biju, „M-am născut direct la VIP”, cu versuri de petrecere cum ar fi: „Așa sunt făcut, din puțin știu să fac mult / În orice șmecherie sunt primul nu stau la rând / Fac câte o magie, ies mereu învingător / Sunt dovada vie, cel mai bun producător”.

Tot în același registru s-a încadrat și Antonio Bordușanu, extrema stângă a „câinilor” în vârstă de 19 ani. Bordușanu s-a atașat de maneaua cântată de Leo de la Kuweit „Unde ești?” cu versuri cum ar fi: „Unde ești, unde ești? / La care bărbat zâmbești? / Unde ești? / Oare pe cine iubești? Mai dă-mi o șansă să mă apropii de tine! / Lasă-mă o zi să te fac să mori de mine!”.

Veteranul Răzvan Patriche (37 de ani), fundaș central al „câinilor” a avut gusturi diferite muzicale față de coechipierii săi mai tineri. Patriche a îndrăgit cel mai mult în Antalya hitul pop al lui Smiley, „Aia e”.

Dinamoviștii, puși să-și aleagă melodia preferată în Antalya » Doi au preferat manelele lui Costel Biju și Leo de la Kuweit: „În orice șmecherie sunt primul, nu stau la rând”
Lista pieselor alese de jucătorii lui Dinamo

VIDEO Concluziile lui Kopic după cantonamentul lui Dinamo în Antalya

Dinamo s-a întors sâmbătă, 13 ianuarie, din cantonamentul din Antalya. Antrenorul Zeljko Kopic a dezvăluit ce concluzii a tras, iar președintele Andrei Nicolescu a anunțat noi transferuri.

Antrenorul croat a spus că se declară mulțumit de ce a văzut la jucătorii săi în Turcia, dar că mai are de lucrat pentru ca echipa să fie gata pentru primul meci din 2024 (cu Petrolul, sâmbătă, ora 20:00).

„Totul a mers conform planului. Sunt mulțumit de multe lucruri. Și mă bucur că nu am avut probleme cu accidentările.

În primul amical am jucat bine în prima repriză, dar nu am fost mulțumit de a doua. În amicalul cu Charleroi am avut 60 minute bune, dar în ultimele 30 nu am fost la nivelul dorit. Nu ne-am concentrat și am făcut multe greșeli tactice.

Per total, sunt mulțumit de cum s-au prezentat jucătorii. Trebuie să schimbăm ce nu a mers și să fim pregătiți pentru primul meci.

Muncim în fiecare zi ca să fim mai buni. Am văzut progres, dar am văzut și bile negre, de care trebuie să ne ocupăm. Mai aștept și câțiva jucători să semneze. Sper să iau cele mai bune decizii pentru club”, a declarat Zeljko Kopic.

Ce a remarcat Andrei Nicolescu

Și președintele Andrei Nicolescu a vorbit despre concluziile sale după cantonament și anunță că Dinamo va mai face transferuri.

„Sunt mult mai multe lucruri pozitive. A fost un cantonament foarte reușit din punct de vedere al pregătiri. Mister a tras niște concluzii și le veți vedea zilele viitoare.

Mister a stat pentru prima dată cu ei, să-i vadă într-un sistem pe care și-l dorește. Rezultatele cred că se vor vedea de luna viitoare. E greu să se vadă imediat. Am fost convins de la început că Kopic e alegerea perfectă.

Eu am spus că îmi doresc două transferuri în cantonament. Am reușit doar unul... Noi avem avem 3-4 ținte, dar e greu să negociem cu ele în această perioadă. Mai avem 3-4 transferuri de făcut. Suntem în negocieri, totul ține de detalii. E posibil și să plece jucători, vom vedea ce va fi ”, a spus Andrei Nicolescu la sosirea în București.

Citește și: 

Liniștea dinaintea furtunii! Ilustrate din Antalya pentru „câini”, ultimul week-end chill al lui Dinamo
DINAMO
Liniștea dinaintea furtunii! Ilustrate din Antalya pentru „câini”, ultimul week-end chill al lui Dinamo
Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului, recunoaște: „Am ținut cu Dinamo!” » Ce spune acum despre „câini”
FCSB
Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului, recunoaște: „Am ținut cu Dinamo!” » Ce spune acum despre „câini”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”