FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, SÂMBĂTĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK

Petrescu - Becali, o relație tensionată! Detaliul care încinge și mai tare derby-ul FCSB - CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 12:48

FCSB, locul 2, și CFR Cluj, locul 1, se vor întâlni sâmbătă de la ora 20:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, LookTV și TV Telekom Sport.

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a plecat de la Steaua în 1991, transferat la Foggia, în Serie A, și nu s-a mai întors de atunci printre roș-albaștri. Ca jucător, a revenit în România la FC Național, unde și-a încheiat cariera din postura de fotbalist și antrenor secund al lui Walter Zenga în sezonul 2002-2003.

FCSB nu l-a recrutat nici ca antrenor. Becali a angajat o mulțime de glorii în funcții administrative sau în staff-ul tehnic, însă pe Petrescu l-a ocolit. Pițurcă, Duckadam, Dumitru Dumitriu, Rădoi, Dică, Lăcătuș, Dorinel Munteanu, Ilie Stan sunt câțiva dintre steliștii pe care i-a adus Gigi.

Pe Dan Petrescu l-a privit ca pe o persoană cu care se lucrează greu fiindcă nu acceptă intervenția patronului în deciziile sale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  07 Februarie 2018, 22:53

eu zic ca petrescu e un antrenor ce se bazeaza pe *** si alte echipe.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Februarie 2018, 18:52

Petrescu nu-l baga in seama pe Becali si nu invers.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează