FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI

Dan Petrescu, plin de nervi » A sărit de pe bancă și a cerut penalty, dar a fost pus la punct de arbitrul Iulian Călin

Petrescum, nervos și la meciul cu Sepsi / FOTO: Imago
Petrescum, nervos și la meciul cu Sepsi / FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 15 aprilie 2023 20:05 / Actualizat sambata, 15 aprilie 2023 20:37

Dan Petrescu a fost avertizat în finalul primei reprize din CFR Cluj - Sepsi, chiar înaintea golului de 1-1. Antrenorul campioanei a considerat că „centralul” Iulian Călin n-a dictat un penalty.

CFR Cluj s-a văzut condusă din minutul 28 al disputei cu Sepsi. Dumitrescu a finalizat spectaculos o acțiune pe care tot el a demarat-o. Campioana a căutat egalarea, iar în minutul 41 s-a considerat nedreptățită la un duel între Bîrligea și Jonathan Rodriguez.

CFR Cluj a cerut penalty în meciul cu Sepsi

Atacantul „feroviarilor” l-a depășit pe Dumitrescu și a pătruns în suprafața de pedeapsă adversă. Aflat deja în cădere, Bîrligea a fost întâmpinat de Rodriguez. Cei doi s-au ciocnit, iar fotbalistul oaspeților a rămas prăbușit pe gazon.

Dan Petrescu, plin de nervi » A sărit de pe bancă și a cerut penalty, dar a fost pus la punct de arbitrul Iulian Călin
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Arbitrul Iulian Călin a fost aproape de fază și a lăsat jocul să meargă. Faza a fost analizată în camera VAR de Rareș Vidican. Decizia din teren a rămas valabilă.

Dan Petrescu a fost un car de nervi pe marginea terenului. A protestat vehement, ținut cu greu de colaboratori, și a primit un cartonaș galben din partea „centralului” Iulian Călin.

Antrenorul campioanei s-a mai liniștit câteva secvențe mai târziu, când același Bîrligea a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap.

VIDEO. Părerea lui Dan Petrescu referitoare la dreptul de promovare al celor de la CSA Steaua: „Dacă bați pe teren și câștigi puncte, de ce să nu mergi mai departe?”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Brazilianul stabilit de 20 de ani în România, sfat de Paști: „Când vă aud că vă plângeți... nici nu vă închipuiți cât de bine e aici. Uite, asta v-ar mai trebui”

Liderul galeriei FCSB anunță unificarea: „Vom fi 100%!” + mesaj pentru Dâncu: „Îi duci jos! Se va vedea anul viitor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează