FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Petrescu s-a întors! Ce se întâmplă cu antrenorul campioanei CFR Cluj

Articol de , - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 12:56 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 13:06

Dan Petrescu a terminat minivacanța pe care a luat-o după victoria cu FC Argeș, 2-0, și a condus antrenamentul de joi. Situația lui încă este incertă, dar sunt șanse mai mari să plece acum sau în ianuarie decât sunt să termine sezonul la CFR Cluj.

Petrescu nu a hotărât nimic în concediul de trei zile pe care l-a luat. Anunțase după partida cu FC Argeș că ia în calcul plecarea de la CFR, dar se comportă, pentru moment, ca și cum situația ar fi neschimbată. A revenit joi și a condus antrenamentul echipei pe care tot ar putea să o părăsească în curând.

Dan e în conflict cu Marian Copilu, președintele clubului. „Nu mi-a spus că ar vrea să plece și mai are contract până în vara anului 2022", a explicat Copilu.

Antrenorul e tentat cu oferte din Arabia Saudită și din Turcia, doar că nu a luat deocamdată vreo decizie clară. Ca să accepte una dintre propuneri ar avea nevoie și de acordul CFR-ului.

„Știu eu cum poate să plece!"

Contractul e blocat cu o clauză de reziliere în valoare de două milioane de euro. Ioan Becali a povestit la TelekomSport că și el i-a adus o ofertă lui Petrescu: „I-am spus despre un club care l-ar vrea, încă mai aștept să îmi răspundă. Despărțirea de CFR poate avea loc fără plata clauzei, așa cum a mai avut loc și în trecut, când Dan l-a cumpărat pe Boli în China cu două milioane. Să ia și acum un jucător cu două milioane de euro sau să ia chiar doi, trei dintre preferații lui din echipă!".

Petrescu și Marian Copilu erau prieteni de mai mult de zece ani. Relația lor s-a deteriorat recent. În ultimele trei săptămâni nu au mai fost obligați să colaboreze, fiindcă președintele a lipsit din club.

Explică el motivul: „Am avut o problemă personală, mama mea a decedat în urma unui AVC. Am lipsit trei săptămâni, dar am revenit lângă echipă odată cu meciul jucat la Pitești. Momentul e greu, caut să fiu puternic și să mă întorc la o viață normală". 

 Petrescu nu a procedat corect în relația cu Copilu. Marian a pierdut ambii părinți într-o perioadă scurtă de timp și era normal ca Dan să-l sune, să-l încurajeze. Nu i-a transmis nimic, supărat fiind că nu îi fuseseră aduși jucătorii pe care îi dorise el. Ceea ce oricum nu e adevărat, fiindcă CFR chiar a făcut achiziții!
- Ioan Becali, la TelekomSport

O roagă pe Poli Iași să mute meciul

CFR va evolua pe 26 noiembrie acasă cu AS Roma și pe 3 decembrie, tot la Cluj, cu ȚSKA Sofia. Între partidele acestea, pe 29 sau pe 30, campioana ar trebui să se deplaseze la Iași pentru o partidă din Cupa României. Oficialii vișinii îi roagă pe moldoveni să vină ei la Cluj, ca să nu mai călătorească ardelenii între jocurile europene. "Ar fi frumos ca șefii lui Poli să accepte solicitarea noastră, fiindcă e în interesul întregului campionat să adune CFR cât mai multe puncte din Europa League, să mai îmbunătățim coeficientul țării măcar cu un pic", a declarat Marian Copilu. Z

VIDEO Răzvan Lucescu: „Dan Petrescu nu se poate controla!” + Adevăratul motiv pentru care CFR Cluj a câștigat campionatul trei ani la rând

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Cum poate dribla Dan Petrescu clauza care îl ține la CFR Cluj? Giovanni Becali a găsit „portița”: „Mai e o variantă”

EXCLUSIV Președintele lui CFR Cluj, anunț clar despre Dan Petrescu și rugăminte pentru Poli Iași: „Ar fi în interesul tuturor să accepte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
983732924972315
Soos Vilmos  •  14 Noiembrie 2020, 20:05

Se pare ca conditia minima pentru a comenta pe site-ul gsp este sa ai macari doi neuroni in dotare si sa fi iubitor de brinza .

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  14 Noiembrie 2020, 18:21

Nu pleaca, nene, e vrajeala. Or fi parale mai multe prin Arabia sau Turcia, dar sansel ca sa realizeze ceva notabil sunt minime. Mai bine la Cluj pe doua milioane jumate, are suport de la Scoala Ardeleana sa castge campionate duium. Asa ii creste CV-ul. Daca ar pleca ar deveni un neica nimeni si nici bani n-ar castiga ca l-ar scuipa aia afara dupa cateva meciuri. Nu e prost Danu Barosanu, face si el galagie sa se bage in seama si sa-i determine pe cei de la Cluj sa bage mana in buzunar ca sa aduca 2-3 jucatori mai rasariti cu care sa castige iar campionatul.

116538290032900
Alice Popa  •  14 Noiembrie 2020, 18:16

In toate bisericile din Bucuresti si din Oltenia se tin slujbe pentru plecarea Covidului din Romania! Si a lui Dan Petrescu!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează