FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Petrolul a dat afară un fost atacant al Stelei: "Am deja două oferte din Liga 1"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 decembrie 2015 21:42

Vlad Rusu și-a reziliat marți contractul cu Petrolul Ploiești pe cale amiabilă, anunță Mediafax. Atacantul care a trecut și pe la Steaua nu regretă perioada petrecută la formația "găzară".

"Am decis să reziliez, pe cale amiabilă, contractul cu Petrolul. Chiar dacă am jucat mai puțin, nu regret faptul că am venit la Ploiești. A fost o experiență utilă pentru mine, iar la 25 de ani cred că mai am multe de demonstrat în fotbal. Le doresc celor de la Petrolul multă baftă și să se salveze de la retrogradare!

Nu aș vrea să omit nici publicul ploieștean, bun cunoscător de fotbal, căruia țin să-i mulțumesc pentru felul în care m-a tratat. Sînt în discuții cu două echipe din Liga I, dar nu exclud nici ofertă din alt campionat", a declarat Rusu, conform aceleiași surse.

Vlad Rusu a jucat pentru Petrolul în șase meciuri și a marcat un singur gol, în victoria ploieștenilor 2-1 cu FC Botoșani. Atacantul a evoluat pentru Steaua în perioada 2006-2011.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
pol1iasi
pol1iasi  •  29 Decembrie 2015, 22:09
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

IO am auzit ca-l ia fcsp !! cu p de la porckk(ule) :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează