FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Petrolul a negociat revenirile lui Bokila şi Grozav: "E un gol mare în atac" » Cum s-au încheiat tratativele

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 23 decembrie 2013 19:33

Petrolul i-a vîndut pe Jeremy Bokila şi pe Gicu Grozav la Terek Groznîi în această vară, iar după prima parte a sezonului a încercat să-i readucă la Ploieşti.

Finanţatorul prahovenilor, Dan Capră, a confirmat discuţiile cu Terek, dar a anunţat că cei doi nu vor reveni la Petrolul, ruşii nedorind să-i împrumute:

"După plecarea lui Bokila e un gol mare în atac. Grozav este o opţiune, în schimb, din ce am eu la cunoştinţă şi din discuţiile pe care le-am avut vizavi de clubul Terek, nu prea cred că îi vor da drumul cu una cu două.

La Bokila lucrurile sînt foarte clare, s-a acomodat acolo şi 99% nu vine înapoi. El a început să dea şi randament şi atunci vă daţi seama că nu va veni înapoi", a explicat Capră la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  24 Decembrie 2013, 09:05
Postat de catalin_2704 pe 24 Decembrie 2013, 08:26

pai nude sunt jucatorii astia..!!??! ..ca mai ieri erau deja la echipa!!!! Capra asta e un mare PACALICI...nu are bani nici sa treaca strada camatarul asta de 2 bani!

auzisi tu de la capra ca erau pe drum de seara spre Ploiesti ? mai, tu esti un bun fraierit de gsp. atat. din ce da gesp ca gata facut, sa crezi numi 0.01% !

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  24 Decembrie 2013, 09:01
Postat de steaua1986forever pe 24 Decembrie 2013, 00:34

1. Capra asta stie oare ca e "patronul Petrolului Ploiesti" ? 2. Cum se poate sa "vinzi" (zic ei) 2 jucatori de "mare perspectiva" (zic tot ei) la o echipa din "afara" si apoi sa iti iei gloabele, pardon, jucatorii, imprumut (adica mai pe romaneste clubul tepuit sa fie nevoit sa indure inca o teapa, plata salariilor tepuitorilor) ? Oare cat de prosti sa fie aia care "i-au cumparat" ? Sau nu cumva......totul a fost o poveste ca sa umple ziarele si de fapt jucatorii aia au fost numai imprumutati de la Petrolul? 3. Cand o sa vedem un pic de transparenta la cluburile astea DE STAT?

iete asa, cum face si dynamo cu tzucundeal si cum vroia sa faca si steaua cu rusescul cel gras :)) capra merge pe drum stiut.

catalin_2704
catalin_2704  •  24 Decembrie 2013, 08:26

pai nude sunt jucatorii astia..!!??! ..ca mai ieri erau deja la echipa!!!! Capra asta e un mare PACALICI...nu are bani nici sa treaca strada camatarul asta de 2 bani!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează